Rapaić: Vrijeme je da igramo u Splitu

19.03.2007.
u 19:18
Pogledaj originalni članak

Milan Rapaić dvaput je igrao za Hrvatsku protiv Makedonije, sjećanja nisu izblijedjela.
- Nijednom nije bilo lako, neće biti ni sada. No igramo kod kuće, to je uvijek prednost  kaže dobro rasploženi Miki, koji je nakon ozljede prošao pripreme, pa igrao na tri zadnje utakmice za svoj Standard.

Mogao bi igrati i u subotu, u konkurenciji je sa Srnom i Kranjčarom.  
- Svakako je bolje što je više pravih igrača, problem je kad ih nema dovoljno. Ali, neću ja o tome tko će igrati. Svakako bih volio da se Petrić oporavi, dečko je u reprezentaciji odličan.  

Rapaić drži da bi trima pobjedama u tri sljedeće utakmice Hrvatska bila nadomak Europskom prvenstvu 2008.  
- Bio bi to ogroman korak. Ma, to bi bilo to.

Makedonija u Zagrebu, Estonija u gostima, a onda dolazi Rusija. Miki bi volio da se taj susret igra u Splitu.  
- Kako ne bih volio! Znam da nam statistika u Splitu nije najbolja, ali je statistika i zato da se ruši. Važno je biti pravi na svakoj utakmici, ako nisi, svejedno je gdje igraš, jer tada neće biti dobro. (rj)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr