Senzacija na pomolu

Rapid na ljeto želi dovesti oba Kranjčara, Cicu i Niku!

Foto: Screenshot/ Heute.at
Rapid na ljeto želi dovesti oba Kranjčara, Cicu i Niku!
21.04.2013.
u 22:45
"Niko ima ugovor s kijevskim Dinamom do 2016. godine, ali nije sretan u Ukrajini. Uz to, rekao je da bi volio završiti karijeru u Rapidu"
Pogledaj originalni članak

Austrijski Heute prije nekoliko dana otkrio je zanimljivu priču: bečki Rapid želi dovesti dva Kranjčara, Zlatka i Niku!

\"Iako je sportski direktor Rapida Helmut Schulte rekao da je Zoran Barišić dugoročno rješenje, to baš i nije točno. Rapid na ljeto želi dovesti legendu Rapida Zlatka Kranjčara, ali i njegova sina Niku. Je li to realno? I da i ne!\", piše Heute.

Svjesni su Austrijanci da bi to trebao biti težak i kompliciran posao. Svjesni su i činjenice da će lakše biti dovesti Zlatka na klupu jer mu u lipnju istječe ugovor s iranskim Sepahanom. Ipak, ne odustaju ni od Nike.

\"On ima ugovor s kijevskim Dinamom do 2016. godine, ali nije sretan u Ukrajini. Uz to, rekao je da bi volio završiti karijeru u Rapidu\", zaključuju Austrijanci.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.