NOVA SEZONA

Rashford propušta početak, superkomjuter izračunao da City osvaja naslov

Rashford propušta početak, superkomjuter izračunao da City osvaja naslov
15.07.2021.
u 12:11
Pogledaj originalni članak

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford propustit će početak nove sezone Premier lige nakon što se odlučio na operaciju ramena. Očekuje se da će 23-godišnjak, koji je bio dio engleske momčadi na ovogodišnjem Euru, izbivati oko 12 tjedana. Velik je to gubitak za trenera Olea Gunnara Solksjaera prije same sezone u kojoj bi trebao dominirati Manchester City.

Naime, engleski su mediji pomoću superkompjutora predvidjeli osvajača prvenstva, a to bi trebali biti građani. Među četiri najbolje momčadi su i Liverpool, Chelsea te Manchester United. Recimo da je Chelsea itekako bacio oko na pehar, potvrđuje to činjenica da je najbliže dovođenju ponajboljeg mladog nogometaša svijeta Erlinga Brauta Hålanda (20), a navodno je i poslao ponudu od sto milijuna eura za Federica Chiesu iz Juventusa, ali klub je to ​odbio.

Iako se očekuje da će PSG uskoro i službeno objaviti transfer Gianluigija Donnarumme iz Milana kao slobodnog igrača, Parižani namjeravaju zadržati Keylora Navasa kao prvoga golmana, piše ESPN, koji tvrdi da postoji mogućnost da se Donnarummu pošalje na posudbu u Serie A, ali izglednije je da će Pochettino imati dvojicu vratara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.