Raskol

Rat u Realu! Perez poludio na Ronalda i Ancelottija!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Rat u Realu! Perez poludio na Ronalda i Ancelottija!
03.09.2014.
u 12:17
Španjolski mediji prenose kako je zatražio puno veći angažman igrača, a od Ancelottija zahtjeva bolje rezultate
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Cristiano Ronaldo kritizirao upravu kluba zbog prodaje Xabi Alonsa i Angela di Marije, u Realu je nastao pravi rat. Prvo je Sergio Ramos rekao Portugalcu da bi svi svoje mišljenje trebali držati za sebe i držati se klupskih pravila, a živce je zbog toga izgubio i predsjednik Florentino Perez.

Mundo Deportivo piše kako je Perez povrijeđen stavom Cristiana Ronalda i ljuti ga što se izdiže iznad kluba, dok ga Ancelotti ljuti time što slabo koristi prošlogodišnja pojačanja Isca i Illarramendija te što se slična stvar događa i ove sezone s Jamesom Rodriguezom.

Španjolski mediji prenose kako je zatražio puno veći angažman igrača, a od Ancelottija zahtjeva bolje rezultate. Uz to, traži od Talijana da igrače natjera da se koncentriraju samo na igru. Mundo Deportivo ovaj sukob potkrepljuje i činjenicom da se Perez nije spustio u svlačionicu na razgovor s igračima poslije poraza od Real Sociedada, iako je to dosad bila uobičajena praksa.

>>Ramos odgovorio Ronaldu: Svi smo dio Reala i moramo se držati pravila

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar franioprvi
franioprvi
12:56 03.09.2014.

Perez , tebi ne treba trener , sve znas , pa radi sam. ( ako je sve ovo istina jer nas znanstvenik Delac zna ponekad "malo" pretjerati )

KE
kentie
16:21 03.09.2014.

Perez, je onaj predsjednik Reala koji je "otjerao" sa klupe del Bosquea 2003..i to samo zato što te godine nije osvojio triple kurnu tj. prvenstvo, nacionalni kup i Ligu prvaka, za razliku od prethodne 2002 i 2000 npr...inače, del bosque je iznenadno postao trener prve ekipe jer je Heynckes, malo hirovit i ćudljiv trener, na naglo pobjegao iz Reala 1998, pa je del Bosue "privremeno" tada preuzeo prvu momčad...ostalo je sve povijest...jel...nakon odlaska del Bosquea treneri su se u Realu mijenjali ko šareni baloni, sve do murine i sada Ancelottija...

Avatar Idler 3
Idler 3
13:58 03.09.2014.

Perez je tipičan primjer klupskog direktora koji vrti ogromni novac (još mu je i slava od prošle sezone vudrila v glavu) pa se automatski smatra i velkim stručnjakom za igru. Mogel bi slijedeći put bar malo ozbiljnije porazgovarat s trenerom. Glavni problem je što trenere ne zanima ona medijska i komercijalna strana kluba već isključivo rezultatska. Tu se jednostavno moraju najti negdje na sredini !!!