EL MUNDO

Raul razmišlja o umirovljenju

Foto: AFP
Raul razmišlja o umirovljenju
15.11.2009.
u 13:12
Prema pisanju španjolskog El Munda Deportiva, kapetan madridskog Reala Raul Gonzalez razmišlja o umirovljenju sljedeće ljeto.
Pogledaj originalni članak

Španjolski dnevnik tvrdi kako Raul (33) ne želi postati stalna zamjena s klupe, a ne razmišlja ni o odlasku u inozemstvo na kraju karijere.

Ove je sezone četiri puta u Primeri početak utakmice dočekao na klupi, a isto mu se dvaput dogodilo i u Ligi prvaka. To mu je jasno dalo do znanja kako u hijerarhiji među klupskim napadačima više nije na vrhu.

Navodno mu je i predsjednik kluba Florentino Perez rekao kako bi uskoro mogao doći red na Ikera Casillasa da postane kapetan “kraljevskog kluba” što je dodatno oneraspoložilo Raula.

No, istovremeno je najboljem Realovom strijelcu u povijesti jasno dano na znanje da ga po završetku igračke karijere čeka sigurno mjestu u jednom od klupskih ureda. To bi ga, prema El Mundu, moglo motivirati da nakon završetka sezone definitivno posljednji put s terena mahne navijačima.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.