UPUĆEN U ZBIVANJA

Reakcija iz Poljske na sukob u Dubravi: 'Stigli su s namjerom, ali BBB su ih iznenadili'

Foto: Privatni album
Reakcija iz Poljske na sukob u Dubravi: 'Stigli su s namjerom, ali BBB su ih iznenadili'
04.08.2021.
u 09:43
Sebastian Staszewski ugledan je poljski sportski novinar, iznimno dobro upućen u navijačke okršaje.
Pogledaj originalni članak

Huliganski obračun u zagrebačkoj Dubravi nije se pročuo samo diljem Hrvatske i u njenu neposrednom susjedstvu, već i u Poljskoj.

O svemu je izvijestio Sebastian Staszewski, ugledni poljski sportski novinar, iznimno dobro upućen i u navijačke okršaje. Što nije čudno s obzirom na to da navijači varšavske Legije konstantno sudjeluju u njima, bar kad im klub igra negdje u Europi.

– To nije bio slučajan susret, obje grupe stigle su tu s namjerom. Hrvati su navijače Legije iznenadili brojem, bilo ih je između 150 i 200, a imali su i puno ''opreme'' – navodi Staszewski i dodaje:

– Policija je brzo reagirala i žrtava nema!

>>> Brojne snimke nereda u Dubravi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

TO
tomislav10
10:15 04.08.2021.

Hrvati napali navijače Legie. A da ih nisu napali navijači Dinama (BBB)?

OK
okolokere
10:10 04.08.2021.

Slučajno sam baš danas u Varšavi. Nigdje ni traga o ratu u Dubravi. Ni na nacionalnoj tv ni u glavnim novinama. Očito kreteniziracija po Abend blatu traje. Ljudi stvarno ne mogu bez da im se pere mozak. "Navijači" kao sjajno sredstvo obavještajnih manipulatora!

Avatar Malazan
Malazan
10:53 04.08.2021.

Poljaci slučajno zalutali u Dubravu? Zar je stadion u Dubravi? Zar je sinoć bila utakmica? Tko dobije po bekini, a sam je tražio fajt, nek muči. No kao pozitivnu stranu istaknimo da su svi bili covid osviješteni s maskama preko ćunjke.