Veliki interes

Real dobio konkurenciju! Barcelona za Rakitića nudi 25 milijuna eura

Foto: UES/Pixsell
Real dobio konkurenciju! Barcelona za Rakitića nudi 25 milijuna eura
27.05.2014.
u 13:29
Katalonci si ne žele dopustiti još jednu sezonu bez velikih trofeja i nužna su joj pojačanja, prije svega u veznom redu. U posljednje vrijeme sve se češće spominje da će klub napustiti Xavi, Fabregas i Pedro, a onda bi se otvorilo mjesto za hrvatskog veznjaka
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić imao je sjajnu sezonu, kapetanski je predvodio Sevillu do osvajanja Europske lige, a u svim natjecanjima postigao je 15 golova i imao 18 asistencija. Stoga ne čudi da je među navijačima andaluzijskog kluba zavladala panika jer hrvatski nogometaš na sebe je navukao interes europskih velikana koji ga žele odvesti iz Seville.

Rakitić je već gotovo sve dogovorio s Atleticom, neki španjolski mediji navode i kako je potpisao predugovor, ali sve je pokvario Real koji se prije nekoliko tjedana uključio u utrku za njega.

- Rakitić je igrač koji bi mogao igrati u Realu, rekao je i predsjednik europskog prvaka Florentino Perez. No, u borbu se uključila i Barcelona, a danas Mundo Deportivo, koji je blizak katalonskom klubu, donosi informaciju kako će Barca ponuditi 25 milijuna eura za Rakitića.

Katalonci si ne žele dopustiti još jednu sezonu bez velikih trofeja i nužna su joj pojačanja, prije svega u veznom redu. U posljednje vrijeme sve se češće spominje da će klub napustiti Xavi, Fabregas i Pedro, a onda bi se otvorilo mjesto za hrvatskog veznjaka. U svakom slučaju, kada se u obzir uzme kakvi se sve velikani otimaju za Rakitića, teško je povjerovati da ćemo ga i sljedeće sezone gledati u dresu Seville.

>>Šuker: Znam gdje će Rakitić igrati sljedeće sezone!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CA
carpediem
14:19 27.05.2014.

To Raketa kad si dolazio u Spanjolsku bio je samo san da igras u velikom Klubu poput Reala ili Barce a sad se polako svi pocimaju otimati za tebe jos kad bi Hrvatska igrala dobro na SP pa gdje bi nam bio kraj.....

Avatar Topgen
Topgen
15:54 27.05.2014.

Minimum je 45 milijuna , garant

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
15:53 27.05.2014.

25 je premalo. 40 minimum.