ČOVJEK OD RIJEČI

Real Madrid ipak ne može sve kupiti - Benitez ih dvaput odbijao!

Foto: AFP
Real Madrid ipak ne može sve kupiti - Benitez ih dvaput odbijao!
08.09.2014.
u 12:48
- Rafa je baš tada obnovio ugovor s Liverpoolom i čovjek je od riječi, pa je odbio ponudu svog voljenog Reala iako je to bila najizdašnija i najizazovnija ponuda koju je ikad dobio - rekao je španjolski menadžer Manuel Garcia Quilon.
Pogledaj originalni članak

Trener Napolija Rafael Benitez je dokaz da ipak ne žele baš svi u Real Madrid. Naime, španjolski stručnjak odbio ih je u dva navrata!

- Rafa je dvije godine zaredom imao šansu voditi Real. Primili smo vrlo zanimljivu ponudu kraljevskog kluba prije pet godina i godinu prije toga. Florentino Perez čak je osobno doletio u Englesku da ga pokuša uvjeriti da dođe - španjolski menadžer Manuel Garcia Quilon i nastavio:

- Bezuspješno je pokušavao i Rafinu ženu Montse uvjeriti da prati svoga muža u tu novu avanturu. No, Rafa je baš tada obnovio ugovor s Liverpoolom i čovjek je od riječi, pa je odbio ponudu svog voljenog Reala iako je to bila najizdašnija i najizazovnija ponuda koju je ikad dobio.

>> Benitez: Odlazim iz Chelseaja, a svi znamo tko će biti novi trener

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.