MODRIĆU 90 MINUTA, KOVAČIĆ UŠAO

Real minimalno slavio, ali je Granadi poništen čisti pogodak

Foto: Reuters
Real - Granada
Foto: Reuters
Real - Granada
Foto: Reuters
Real - Granada
Foto: Reuters
Real - Granada
19.09.2015.
u 17:56
Luka Modrić odradio je čitavi susret i pružio dobru partiju. U svom je stilu dijelio lopte i proigravao suigrače, a i sam se našao u odličnoj prilici u 31. minuti.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid u četvrtom kolu Primere je na Santiago Bernabeu svladao Granadu s 1:0. Bila je to uzbudljiva utakmica u kojoj su obje momčadi imale dobre prilike, a Granada je oštećena jer joj nije priznat čisti pogodak.

Dogodilo se to u 20. minuti kada je El Arabi svladao Navasa, no sudac Juan Martinez Munuera je pokazao da je bilo zaleđe. Usporena snimka je otkrila da je bio u krivu.

Luka Modrić odradio je čitavi susret i pružio dobru partiju. U svom je stilu dijelio lopte i proigravao suigrače, a i sam se našao u odličnoj prilici u 31. minuti. Ronaldo mu je vratio loptu na 10-ak metara, no hrvatski veznjak je slabo tukao, ravno u vratara.

Real je imao još nekoliko dobrih prilika, prijetili su Ronaldo, Isco i Benzema, dok je Grenada bila opasna iz kontri pa je Keylor Navas nekoliko puta odlično reagirao i spasio svoju mrežu.

Pitanje pobjednika riješeno je u 55. minuti kada je Isco nabacio, a Benzema glavom zabio jedini gol na utakmici. Kod Reala je u 62. minuti ušao Mateo Kovačić koji je zamijenio Tonija Kroosa. Mateo ipak nije dobio priliku od prve minute, već je igrao Vazquez.

Real Madrid tako je sa 10 bodova preuzeo vrh ljestvice ispred Barcelone koja ima devet bodova i utakmicu manje. Granada je 12. sa tri osvojena boda.

>> Dinamo dotukao Arsenal, ponovno su izgubili!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar white socks
white socks
18:58 19.09.2015.

Sudačka mafija je najveće zlo nogometa (i drugih sportova gdje imaju odlučujuću ulogu, a ne štoperica i metar). Najprije su uveli četvrtog suca koji jedino ima ulogu dva puta na utakmici podići onaj semaforčić. Zatim su dodali dva sudca iza korner linije a ni njima samima nije jasno što tamo rade. U sljedećoj fazi će fodati još pešest sudaca, pa još, pa još ... I svi imaju bogovsku apanažu. A da bi mogli muljati i namještati ne dopuštaju uvođenje tehničkih pomagala. I nitko im ne smije ništa prigovoriti jer će ga mafija uništiti. Užas!

UN
unbekant
21:32 19.09.2015.

Real da igra sam bez protivnika na stadionu,opet Lukica ne bih zabijo.........