Madrid

Real na Santiago Bernabéu razbio Osasunu sa 7:1!

Foto: Pixsell
Real na Santiago Bernabéu razbio Osasunu sa 7:1!
06.11.2011.
u 14:13
Madridski Real je pred 80.000 gledatelja na Santiago Bernabéu pobijedio Osasunu sa 7:1, u utakmici 12. kola španjolskog prvenstva
Pogledaj originalni članak

Zahuktalom Realu ne smeta ni podnevni termin igranja utakmica. Gadno se na Bernabeu provela Osasuna, Real ju je pregazio i igrački i rezultatski, na kraju je bilo 7:1 (3:1) za Madriđane!

Uoči utakmice, Cristiano Ronaldo je Realovim navijačima pokazao "Zlatnu kopačku", nagradu koju je dobio za 40 postignutih pogodaka prošle sezone, najviše u "Ligi petice". Dobio je ovacije s tribina, a tu je "Zlatnu kopačku" Ronaldo opravdao i u nedjelju, postigavši tri pogotka (23., 55., i 58. minuta), drugi je zabio iz 11-erca, tada je crveni karton zaradio Satrustegui, pa su gosti više od pola sata bili s igračem manje.

Osasuna je u 31. minuti izjednačila (Ibrahima) i to je samo razljutilo Realove zvijezde. Već se, naime, na odmor otišlo Realovom prednošću 3:1, strijelci su bili Pepe (34.) i Higuain (40.), a šesti i sedmi gol zabio je Benzema (63. i 81.). U 67. minuti u igru je ušao Turčin Nuri Sahin, bio mu je to prvi nastup nakon polugodišnje stanke zbog ozljede. A kapetan Turske, Hamit Altintop, nije bio među 18 igrača.

 Dodajmo da je Real ostao bez Argentinca Di Marije, koji je zbog ozljede iznešen s travnjaka u 49. minuti. Di Maria je do ozljede upisao tri asistencije...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr