Je li namjerno?

Real na udaru kritika zbog zbog Modrića i njegova žutog kartona

Foto: Reuters (Ilustracija)
Luka Modrić
17.02.2014.
u 16:21
Luka će tako propustiti susret protiv Elchea, ali će zato biti u kadru za utakmicu protiv Atletica
Pogledaj originalni članak

U vrijeme dok je Jose Mourinho bio trener madridskog Reala, španjolski mediji optuživali su igrače Reala da namjerno dobivaju žute kartone kako bi se "očistili" pred neki važan susret. Činilo se kako se situacija promijenila pod vodstvom Carla Ancelottija, ali očito to nije tako.

Španjolski mediji ogorčeni su zbog toga što su se Luka Modrić i Sergio Ramos u jučerašnjoj utakmici protiv Getafea silno trudili da dobiju peti žuti karton u sezoni.

Hrvatski reprezentativac uspio je u svom naumu jer je u 75. minuti susreta dobio žuti karton nakon igranja rukom, a njegova 'parada u stilu Casillasa' izgledala je kao svjesna i namjerna. Zanimljivo, točno prije godinu dana Mourinho je natjerao Modrića i Arbelou da dobiju žuti karton.

Luka će tako propustiti susret protiv Elchea, ali će zato biti u kadru za utakmicu protiv Atletica.

A ono što je našem reprezentativcu pošlo za rukom nije uspjelo Sergiju Ramosu. On je prigovarao sucu, naguravao se s protivničkim igračima, radio prekršaje, ali karton nije dobio.

- Nikada ne bih tražio od igrača da namjerno dobiju karton. U tim situacijama ponekad možeš dobiti i crveni karton. Ramos nije dobio karton što je dobro jer može igrati protiv Elchea, branio se nakon susreta Ancelotti.

>> Modrić zabio Getafeu! Real slavio, Sammir sjedio na klupi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

TV
tinki vinki
16:47 17.02.2014.

HAHHAHA jedva se suzdražao da ne pukne od smijeha

SA
salle007
18:32 17.02.2014.

bravo Luka,nestasni Luka :)

PR
propatria1990
18:31 17.02.2014.

Luka Modric---- Bijeli Pele