Modrić se odmarao

Real u La Coruni pregazio Deportivo, Mateo Kovačić odličan

Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Deportivo
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Deportivo
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Deportivo
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Deportivo
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Deportivo
27.04.2017.
u 01:04
Na ljestvici vodi Barcelona sa 78 bodova koliko ima i Real Madrid.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Real Madrida i Barcelone ostvarili su uvjerljive pobjede u susretima 34. kola Primere ostavši bodovno poravnati, no 'Kraljevski klub' ima i utakmicu manje.

Real Madrid je u La Coruni pobijedio Deportivo 6-2, dok je Barcelona na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1.

Zinedine Zidane je odmarao Cristiana Ronalda, Luku Modrića i Karima Benzemu, zbog suspenzije je izostao Sergio Ramos, a zbog ozljede Gareth Bale, no Real je pružio sjajnu predstavu.

Odlično je igrao i Mateo Kovačić koji je sudjelovao u akcijama kod dva gola.

Gosti su poveli već nakon 53 sekunde, a zabio je Alvaro Morata. Isco je u sedmoj minuti pogodio vratnicu, a isto je učinio i Asensio u 12 minuti. Na 2-0 povisio je James Rodriguez u 13. minuti, a akciju uoči gola poveo je Kovačić.

James je zabio i u 66. minuti, a golove za Real postigli su i Lucas Vazquez (44), Isco (77) i Casemiro (87). Za Deportivo zabili su Florin Andone (35) i Joselu (84).     

Na ljestvici vodi Barcelona sa 78 bodova koliko ima i Real Madrid. Barca ima bolju razliku pogodaka, ali Real ima utakmicu manje.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.