NBA EUROPE LIVE

Real upisao dva poraza od Amerikanaca

Foto: Reuters
Real upisao dva poraza od Amerikanaca
09.10.2009.
u 08:01
Madridski ljubitelji košarke imali su prilike vidjeti na djelu jednu od NBA momčadi, Utah Jazz, koja je očitala pravu lekciju njihovim miljenicima. Također, Real je ponudio, navodno, oko dva milijuna eura 32-godišnjem Wallyju Szczerbiaku za dolazak u Madrid, no ovaj igrač je odbio mogućnost dolaska u Europu.
Pogledaj originalni članak

Obje momčadi se pripremaju za početak sezone, a da još uvijek postoji razlika između NBA svijeta i Europe, pokazala je i Utah, koja je pobijedila ojačani Real za novu sezonu sa 109:87.

Real je uspio održavati kontakt s Williamsom, Boozerom i društvom tek u prvoj četvrtini, koju su gosti iz Salt Lake Cityja dobili 23:21. Sve nakon toga je bila dominacija Utaha, a NBA sastav je tijekom treće četvrtine vodio i sa 30 poena razlike.

Paul Millsap je sa 20 poena predvodio pobjednike, dok je Louis Bullock sa 18 poena bio najbolji u domaćim redovima.

Szczerbiak poslao odbijenicu
Dolazak američkog šutera inicirao je dolazak trofejnog talijanskog trenera Ettorea Messine, no Marca i ostali španjolski mediji ipak donose vijest kako glavno pojačanje nisu uspjeli dovesti.

Real je odigrao na kartu što je Szczerbiak rođen u Madridu, gdje je i proveo djetinjstvo, kao što je i njegov otac Walter tijekom sedamdesetih godina nosio dres Reala.

No, košarkaš koji je poznat prije svega po dalekometnim šutevima i koji je u NBA ligi nosio dresove Minnesote, Bostona, Seattlea i Clevelanda, odlučio se za negativni odgovor Realu.

NBA Europe Live:
Real Madrid - Utah Jazz 87-109

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.