HARRY RAVNODUŠAN

Redknapp: Ćorluka i Assou-Ekotto samo su se posvađali

Foto: Pixsell
Redknapp: Ćorluka i Assou-Ekotto samo su se posvađali
20.03.2010.
u 21:49
Tottenham hrvatskih reprezentativaca Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke ostvario je važnu pobjedu u borbi za četvrto mjesto (2:1 kod Stokea) u 31. kolu engleskog nogometnog prvenstva.
Pogledaj originalni članak

Odlučujući gol, svoj peti prvenstveni ovosezonski, zabio je Kranjčar u 77. minuti, a osim same pobjede Spursa utakmicu je obilježio je i incident u redovima pobjedničke momčadi.

Naime, sredinom drugog poluvremena došlo je do verbalnog sukoba na relaciji Ćorluka – Benoit Assou-Ekotto, kao i fizičkog odgurivanja, nakon čega su obojica opomenuti usmeno od suca Mikea Deana.


Charlie i Assou - Ekotto
Uploaded by mihmek22. - Check out more sports and extreme sports videos.

Svoje je viđenje i komentar nakon utakmice dao i menadžer Spursa Harry Redknapp:

- Ovo je užasno važna pobjeda za nas. Ne dođe puno momčadi ovdje (na Britanniju) i ostvari pobjedu i znali smo da nas očekuje teška utakmica. Sukob Ekotta i Ćorluke? Nisam vidio što se dogodilo, ali su se vjerojatno samo posvađali. Vjerojatno se samo nisu razumjeli i mislim da to zapravo i nije bilo nešto ozbiljno.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
13:35 21.03.2010.

Redknapp je rekao da se vjerovatno nisu razumjeli, Čarli je govorio Hrvatski a Ekotto Francuski !