Tottenham

Redknapp: Ćorluka, oprosti, ali neću pustiti nikoga u siječnju

Foto: 'Tony MarshallPress Association/P'
Redknapp: Ćorluka, oprosti, ali neću pustiti nikoga u siječnju
06.12.2011.
u 16:39
Osim hrvatskog reprezentativca Ćorluke, među nezadovoljnima su i njegov suigrač u A-vrsti Niko Kranjčar, zatim Rus Pavljučenko i Englez Defoe.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka već neko vrijeme govori da u siječnju želi otići iz Tottenhama jer je nezadovoljan minutažom na terenu. Među nezadovoljnicima su još naš Niko Kranjčar te Defoe i Pavljučenko.

Menadžer Harry Redknapp poručio je da odlazaka iz kluba neće biti jer želi zadržati sve igrače. Kaže da Spursi trebaju, ali i imaju velik izbor kvalitetnih igrača.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

VA
Vatrenko
16:48 06.12.2011.

Redknapp je vraziji... tko snjim sklopi ugovor, lose mu se pise... A igraci poput kranjcara i corluke trunu na klupi radi ovakvog magarca...

RA
ramon83
16:55 06.12.2011.

ovaj redknapp je gadan tip. ali kranjcar je previse miran, stidljiv i povucen . ako hoce da igra, mora ustat i borit se za svoje mjesto! nece mu nitko nista poklonit.

KR
kruni
18:29 06.12.2011.

admine sta ti je da nisi prolupo ?jesi stvarno jesi sto tu ima bezobraznog osim tebe ?