OPTIMIZAM

Redknapp: Čuvajte nas se!

Foto: 'IAN KINGTON'
Redknapp: Čuvajte nas se!
04.01.2012.
u 16:42
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp ipak vjeruje u prvenstveni naslov. Spursi su treći sa 42 boda i utakmicom manje, a vodeći City 48.
Pogledaj originalni članak

– Igramo najljepši nogomet u Engleskoj. Za ovakav Tottenham ništa nije nemoguće. Stiskat ćemo oba Manchestera, nećemo se do kraja predati u borbi za naslov.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
Cromaniac
19:09 04.01.2012.

Trenutno zaista igraju vrlo lijep nogomet, ali pitanje je mogu li održati kontinuitet kao npr. Manchester City, koji na svakoj poziciji ima dva vrhunska igrača i jednu rezervu.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:55 05.01.2012.

pitanje je koliko mogu izdrzati. harry jako malo rotira igrace i pitanje je kako ce izgledati na kraju sezone,