BORBA ZA TROFEJ

Redknapp: FA Cup postaje naš prioritet

Foto: AFP
Redknapp: FA Cup postaje naš prioritet
13.02.2010.
u 10:15
U nedjeljnom dvoboju petog kola FA Cupa na Reebok stadionu u Boltonu trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp sprema se izvesti najbolji mogući sastav.
Pogledaj originalni članak

- Želimo ostati u FA Cupu što duže, štoviše, želimo doći sve do finala na Wembleyju. Zbog toga je naše gostovanje kod Boltona utakmica od goleme važnosti za nas - izjavio je Redknapp.

Londonska je momčad od Nove godine u Premiershipu zabila svega tri gola srozavši se na šesto mjesto ljestvice. Iako bi se mogao koncentrirati na povrat momčadi u formu i ponovni napad na četvrto mjesto, Redknapp, koji je 2008. godine osvojio FA Cup s Portsmouthom, ne želi dići ruke od Englezima tradicionalno važnog natjecanja.

- Siguran sam da će i Owen Coyle (trener Boltona, op. a.) žarko željeti pobjedu. Ipak, Bolton je uključen u bitku za premierligaški opstanak i ambicije u FA Cupu stoga im, za razliku od nas, ne mogu biti prioritetne.

Redknapp će izvesti najbolji raspoloživi sastav. Zbog lakših ozljeda dvojbeni su ipak nastupi hrvatskih reprezentativaca Vedrana Ćorluke i Luke Modrića, kao i engleskih stopera Ledleyja Kinga i Michaela Dawson.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.