NEOBIČNE ROŠADE

Redknapp: Kockao sam se, ali i pogodio

Foto: AFP
Redknapp: Kockao sam se, ali i pogodio
25.03.2010.
u 13:34
Mnogo je neuobičajenih odluka za samo jednu utakmicu trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp donio u četvrtfinalnoj utakmici FA Cupa protiv Fulhama u srijedu.
Pogledaj originalni članak

U ponovljenom su dvoboju Spursi slavili pobjedu rezultatom 3-1 izborivši polufinale protiv Portsmoutha 11. travnja na Wembleyju.

- Bit će to jako dobar dan – rekao je Redknapp otkrivši da se raduje srazu protiv svoga bivšeg kluba, čiju je momčad vodio prije dolaska u Tottenham početkom prošle sezone.

- Portsmouth ima sjajne navijače, koji će na Wembleyju stvoriti iznimnu atmosferu. Bit će to velika utakmica za Portsmouth. Momci će biti spremni učiniti sve da bi spasili sezonu.

Redknapp je bio razočaran u prvom poluvremenu dvoboja protiv Fulhama, koje su gostujući nogometaši završili s prednošću od 1-0.

- Nismo ih pritiskali. Oni su organizirana momčad protiv koje treba igrati brzo. Nismo uspijevali nametnuti brz ritam igre. Igrali smo sporo. Rekao sam igračima na poluvremenu da moramo podići tempo igre i odmah ubacio dva svježa igrača – objasnio je Redknapp, koji je Niku Kranjčara i Benoita Assou-Ekotta zamijenio ne sasvim zaliječenim Tomom Huddlestoneom i Davidom Bentleyjem, koji je zauzeo Kranjčarovo mjesto na travnjaku.

- Kockao sam se, ali i pogodio. Pogotovo sam se kockao s Tomovom nepripremljenošću, s obzirom na to da je odradio tek jedan trening s nama prije utakmice. Bentley je pak donio trenutačan učinak zabivši pogodak i asistiravši za drugi.

Nesreće su se za Redknappa tek tada počele nizati s obzirom na to da je hrvatski branič Vedran Ćorluka u 53. minuti odšepao s travnjaka ozlijeđena desnog gležnja.

- Pavljučenka sam želio sačuvati od napora jer ima problema sa zadnjom ložom. Gurnuo sam ga u vatru umjesto Ćorluke, vratio Gudjohnsena iz napada na mjesto zadnjega veznog igrača uz Huddlestonea, a Wilsona Palaciosa povukao na Ćorlukino mjesto beka. Rekao sam si jednostavno “'ajmo probati ovako!”

- Svi su igrači, iako mnogi izvan svojih prirodnih pozicija, odigrali sjajno u drugom poluvremenu – zaključio je Redknapp.

Ćorluka se ozlijedio u 50. minuti utakmice pokušavajući blokirati šut Simona Daviesa. Stupanj njegove ozljede zasad nije poznat jer još uvijek nije otišao obaviti pregled magnetskom rezonancijom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.