sličan stil igre

Redknapp: Kranjčaru i Modriću sviđa se igrati uz Gudjohnsena

Foto: AFP
Redknapp: Kranjčaru i Modriću sviđa se igrati uz Gudjohnsena
22.03.2010.
u 15:13
Hrvatski nogometaši Tottenhama dobili su vrlo dobre ocjene za nastup u 2:1 gostujućoj pobjedi kod Stoke Cityja u 31. kolu Premiershipa.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Times Luku Modrića proglasio igračem utakmice, The Sun i Daily Mail složni su oko ocjene da je nastup hrvatske trojke itekako koristio Redknappovoj momčadi da pobjedom potvrdi četvrto mjesto ljestvice engleske Premier lige.

The Sun je igračem utakmice proglasio Eidura Gudjohnsena (8) za kojeg je menadžer Harry Redknapp izjavio:

- On je sjajan igrač izvrsnog pregleda. Nije čudo da je igrao u Barceloni i Chelseaju, a i Modriću i Kranjčaru sviđa se igrati uz njega. Igraju na sličan način, dodaju i kreću se, pametni su i ne gube lopte. Sviđa mi se to.

U istom mediju hrvatska je trojka vrednovana jednakim sedmicama. Svi su nastupili praktički u punominutaži, s time da je Kranjčar travnjak napustio tridesetak sekundi prije posljednjeg sučevog znaka.

Daily Mail se priklonio ocjeni Timesa prema čijem je izvještaju Modrić bio najbolji igrač utakmice. Iako se hrvatski veznjak nije upisao na listu strijelaca za Spurse (učinili su to Gudjohnsen i Kranjčar) vukao je konce igre i bio zaslužan za brojčanu prednost gostiju na stadionu Brittania. Naime, za dva prekršaja nad njime Dean Whitehead zaradio je dva žuta kartona, odnosno isključenje u 49. minuti utakmice.

Modrić je u tom dnevniku ocijenjen osmicom, Kranjčar sedmicom, dok je Ćorlukina igra vrednovana ocjenom šest.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.