Redknapp: Ne bih odbio Van Nistelrooyja

Foto: AFP
Redknapp: Ne bih odbio Van Nistelrooyja
19.01.2010.
u 20:10
Ruud van Nistelrooy (33), nekada sjajni nizozemski centarfor, još uvijek boravi u madridskom Realu gdje ne dobiva pravu priliku za igru.
Pogledaj originalni članak

Nakon što se oporavio od teške ozljede i operacije koljena, zbog čega je propustio gotovo kompletnu prošlu sezonu, ove se nikako ne može nametnuti treneru Reala Manuelu Pellegriniju, makar je činjenica da Nizozemca od kolovoza prati niz mnogih manjih ozljeda i tegoba.

Zbog toga je Van Nistelrooy odavno naumio napustiti Real i odseliti negdje gdje bi igrao. Mnogi su htjeli kršnog nizozemskog centarfora, a posljednji koji su se izjasnili pozitivno za njega su ljudi u londonskom Tottenhamu, klubu u kojem igraju tri hrvatska nogometaša (Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar i Luka Modrić).

- Naravno da ne bih odbio Van Nistelrooyja. No, treba vidjeti o kakvom bi se ugovoru radilo i koliko je fizički spreman. Dakako, ako liječnički testovi pokažu drugačije, ne bismo ulazili u posao - rekao je trener Harry Redknapp i dodao:

- Njegove sjajne igre u Premiershipu nisu zaboravljene. On je sjajan nogometaš i genijalan strijelac i lijepo bi bilo imati takvog goleadora u momčad.

Navodno bi Tottenham želio potpisati Van Nistelrooyja na posudbu, a podsjetimo da je Nizozemac od 2001. do 2006. godine igrao u Manchester Unitedu, te je u 150 utakmica Premiershipa postigao 95 pogodaka.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.