TOTTENHAM

Redknapp: Novci ne garantiraju dobar transfer

Foto: AFP
Redknapp: Novci ne garantiraju dobar transfer
27.03.2010.
u 12:08
Harry Redknapp, trener Tottenhama, i dalje može biti zadovoljan kada pogleda ljestvicu Premiershipa. Na njoj je njegova momčad četvrta i drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone.
Pogledaj originalni članak

Prije ovog vikenda imaju dva boda prednosti u odnosu na Manchester City, te četiri više od Liverpoola i Aston Ville.

Ovom prilikom se trener trojice hrvatskih nogometaša, Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, osvrnuo na aktualno stanje u nogometu, te na velike transfere koji i dalje ponekad šokiraju.

- Volio bih kada bi svi shvatili da količina novca ne garantira dobar transfer. Ja sam sve to naučio na svom primjeru - rekao je Redknapp i nastavio:

- Dok sam radio u Portsmouthu, sukobio sam se s takvim mišljenima. Pratio sam i želio dovesti Nwankwa Kanua. Svi, ali baš svi su mi govorili da ga zaboravim, da je njegova karijera gotova i da od njega nema koristi. Bio sam uporan, doveli smo ga za male novce, a on je bio jednom rječju fantastičan. Zato kod transfera treba pogoditi, i s kvalitetom igrača i s cijenom, ali i znati što trebaš u svojoj momčadi. Gomilanje, kao i trošenje novca, često se pokažu uzaludnim.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.