LONDONSKI DERBI

Redknapp: Pobijedimo li Chelsea, to će biti prekretnica u osvajanju naslova

Foto: Pixsell
Redknapp: Pobijedimo li Chelsea, to će biti prekretnica u osvajanju naslova
22.12.2011.
u 12:21
Modrić najviše motiviran u večerašnjem dvoboju Tottenhama i Chelseaja na White Hart Laneu.
Pogledaj originalni članak

Derbi 17. kola engleske lige večeras na White Hart Laneu (21, Sporklub) igraju Tottenham i Chelsea. Spursi, koji su od posljednjih 13 utakmica izgubili samo jednu, ovaj dvoboj označuju kao prekretnicu u borbi za naslov.

Chelsea čeka šest godina

– Pobjeda će mojim igračima dati vjeru da možemo osvojiti prvenstvo. Konačno imamo i jaku klupu, a ne samo prvu jedanaestorku, što je presudno za borbu sa Cityjem, Unitedom i Chelseajem – smatra trener Tottenhama Harry Redknapp.

Inače, momčad sa Stamford Bridgea nije slavila kod gradskog rivala posljednjih šest sezona. Zbog ozljeda za utakmicu je upitan Chelseajev stoper Terry te lijevo krilo Tottenhama Gareth Bale.

Niki klupa, Čarliju tribina

Igrom Spursa dirigirat će Luka Modrić, koji će sigurno imati dodatni motiv dokazati se protiv kluba koji ga je silno želio dovesti ovoga ljeta. Niko Kranjčar bit će na klupi, a Vedran Ćorluka na tribini. Harry Redknapp očito na Čarlija više ne računa, odlučio ga je prodati u zimskom roku. Talijanski mediji jučer su potvrdili da je jako blizu razmjena za Boriella, napadača Rome.

Vodstvo Liverpoola jučer je pak uložilo oštar prosvjed Engleskom nogometnom savezu. Istaknuli su da je kazna od osam utakmica za njihova napadača Luisa Suareza sramotna.

– Optužili su Suareza samo na osnovi Evrina iskaza. Ispada da je Luis najveći rasist u povijesti nogometa. A to uopće nije istina. U ključnom dijelu sezone uzeli su nam najboljeg igrača – rekao je trener Liverpoola Kenny Dalglish.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.