NOVO POJAČANJE

Redknapp: Pratimo Cavanija i sviđa nam se

Foto: AFP
Redknapp: Pratimo Cavanija i sviđa nam se
16.03.2010.
u 11:50
Urugvajski napadači na dobroj su cijeni posljednjih godina u okvirima europskog nogometa. Već neko vrijeme sjajno igraju Diego Forlan u madridskom Atleticu i Luis Suarez u Ajaxu.
Pogledaj originalni članak

"Novo" je ime 23-godišnji Edinson Cavani, koji je jedan od glavnih razloga zašto je Palermo ove sezone toliko uspješan u Seriji A. Trenutačno su na četvrtom mjestu i smiješi im se nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Cavani je u 25 utakmica Serije A ove sezone postigao devet pogodaka, a zajedno s Miccolijem (10 pogodaka) postigao je gotovo polovicu Palermovih pogodaka (40) ove sezone.

Juventus i Milan već neko vrijeme prate ovog 23-godišnjeg napadača, ali isto čini i Tottenham, klub trojice Hrvata koji se nalazi na jednakom četvrtom mjestu, ali u Premiershipu, te također ganja nastup u Ligi prvaka.

- Naši agenti stalno imaju lijepe riječi za njega. I ja sam ga nekoliko puta gledao ove sezone i ne mogu skriti da smo svi jako zadovoljni viđenim. Sviđa nam se Cavani, ali zasad ništa konkretno nije učinjeno što se toga tiče. Nešto ćemo suvislije pokušati napraviti na kraju sezone. Da, želimo potpisati s njim - rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.