Tottenham

Redknapp: Teško će Luka ostati hladan na novac Man. Cityja

Foto: Reuters/Pixsell
Redknapp: Teško će Luka ostati hladan na novac Man. Cityja
31.03.2012.
u 23:30
Iskusni menadžer Tottenhama svjestan je kako se njegov klub ne može natjecati sa Cityjem kad je riječ o plaćama igrača.
Pogledaj originalni članak

Ljeto i ljetni prijelazni rok još su daleko, ali već se situacija oko najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića - zakuhava. Ulja na vatru dodao je i sam menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

- Samo Luka zna što će napraviti sa svojim životom. Ali, kad vam netko ponudi 200.000 funta tjedno, ne možete ostati hladni - smatra iskusni trener znajući da Građani, koji su u vlasništvu šeika, kao od šale mogu učetverostručiti plaću hrvatskom veznjaku koji, tvrde engleski mediji, u Spursima prima oko 50.000 funta tjedno.

No, klub s White Hart Lanea ima drugi adut u rukavu - ugovor s Modrićem do lipnja 2016., pa lako može odbiti svaki zainteresirani klub.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.