TOTTENHAM

Rednkapp: Uvijek oblačim istu odjeću

Foto: Reuters
Rednkapp: Uvijek oblačim istu odjeću
23.11.2009.
u 21:24
Menadžer Tottenhamovih nogometaša odgovarao je na upite navijača vezane uz klub, ali i mnoge nenogometne teme, a njegove odgovore objelodanio je magazin Hotspur u izdanju iz studenog mjeseca.
Pogledaj originalni članak

* Bez koje stvari jednostavno ne možete?

- Znam da je pomalo glupo, ali u ovakvoj svakodnevici - bez mobitela. Prije samo nekoliko godina sve je bilo drugačije i uopće ne znam kako smo sve uspijevali stizati, no vjerojatno se drugačije živjelo. Sada bez njega ne mogu, a vjerujem da se jednako osjećaju i mnogi.

* Iz Azije sam, a u tom je dijelu svijeta izrazito naglašeno praznovjerje, čak i u nogometu. Imate li vi kakve rituale koje obavljate prije utakmice?

- Imam, ali moj nije tako neobičan. Pobijedimo li, uvijek obučem isto odijelo, istu košulju, istu kravatu, iste cipele... na sljedeću utakmicu, a nastavi li se niz pobjeda, tako i ja zadržavam istu odjeću na sebi. Kada nas netko porazi obučem na sebe nešto drugo i tako redom. Koliko god to bilo čudno, mnogi menadžeri klubova rade upravo identičnu stvar.

* Jeste li za vrijeme igranja u momčadi Seattle Soundersa uživo pogledali ijedan američki sport?

- Da, privukla me košarka i pratio sam Sonicse koji su u to vrijeme postali prvacima (sezona 1978/79 u finalu svladali Washington Bulletse 4-1, od kojih su sezonu prije u finalu poraženi 4-3, op.a.). Išao sam na njihove sve domaće utakmice i uživao u svakoj minuti. Kao klinac se nikada nisam bavio košarkom i nisam mnogo o njoj znao, ali me privukla i zadržala atmosfera na utakmicama. Za vrijeme svog boravka u Seattleu gledao sam momčad američkog nogometa Seahawkse i malo bejzbola kroz utakmice Marinersa. Atmosferu s košarkaških utakmica nikad neću zaboraviti.

* Koja vam je omiljena destinacija za godišnji odmor, a koja marka automobila?

- Sardinija. Idemo ondje već nekoliko godina i uživam u miru i tišini. Osim toga, nije toliko daleko, a i uistinu uživam u talijanskoj kuhinji. Što se automobila tiče, nisam baš neki stručnjak. Bojim ih se. Zadovoljan sam sa svakim koji je udoban i sposoban prevesti me od točke A do točke B. Ako baš moram odgovoriti, onda ću se prikloniti većini i reći Mercedes.

* Na kojem ste posljednjem koncertu bili?

- Na koncertu Barbre Streisand u O2 Areni. Volim njenu glazbu, a u koncertu sam uživao od prve do posljednje minute. Bila je to sjajna večer.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.