HAJDUK DOČEKUJE ZAGREB

Reja: Biliću, zaboravi Wembley i okreni stranicu

Foto: Leonard Ninčević
Reja: Biliću, zaboravi Wembley i okreni stranicu
18.09.2009.
u 15:09
Bit će veselo u subotu na Poljudu, stiže posljednji na ljestvici Zagreb, ali predvođen Igorom Štimcem čije srce kuca hajdučki i sve će učiniti da zagorča život svome voljenom klubu.
Pogledaj originalni članak

Štimac poznaje moje igrače, poznaje mentalitet kluba i pokušat će nam postaviti neku zamku. A sigurno će dati nešto novo Zagrebu. Štimac je takav tip, vođa, karakteran. Ja sam iskusniji trener, ali igrači su oni koji trenerove zamisli provode na terenu - pun je hvale za Štimca trener Hajduka Edoardo Reja.

Momčad iz Kranjčevićeve stiže bez osvojenog boda u sedam kola i u Poljudu želi skinuti tu nulu.

Kao da stiže Dinamo
- Nije važno što je Zagreb posljednji. Moramo biti maksimalno usredotočeni od prve do zadnje minute, želimo nastaviti pozitivan niz. Važno je da budemo strpljivi i pametni, jer Zagreb će igrati zatvoreno. Utakmici moramo pristupiti kao da nam u goste dolazi Dinamo. Gledao sam Zagrebovu utakmicu s Cibalijom, nezasluženo je poražen - kazao je Reja.

Splićani će u odnosu na utakmicu s Varteksom biti jači za Ibričića i Skoku.

- U napadu će biti Ibričić i Anas Sharbini, a Cernat malo iza njih. Treba mi u napadu igrač Ibričićeva tipa koji može primiti i zadržati loptu - rekao je Reja ne želeći objaviti momčad koja će istrčati na travnjak.

Zanimljivo, uoči dolaska Štimčeva Zagreba u Poljudu su se jučer ujutro nakratko sastali Reja i hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Popričali smo nekoliko minuta i dogovorili duži sastanak - kazao je Bilić.

A Reja je iznio o čemu su razgovarali.

- Nismo razgovarali o Zagrebu ili o nekim Hajdukovim igračima, već o utakmici na Wembleyju. Rekao sam Biliću da to zaboravi i da okrene novu stranicu - kazao je Reja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
petrovve
18:43 18.09.2009.

Hvala bogu,ima Bilic koga da pita za savjet.Moze mu Reja dosta toga dobroga savjetovat,a na Bilicu je da realizira.Bolje savjeti od Reje,vec onih koji nasem izborniku nista dobrog ne zele,takvi neka sute i ne petljaju,u njegov posao.Vidio je i sam Bilic da nema prijatelja u nasih tzv.savjetnika i kobojagi trenera.Ne mogu docekat,da Slaven napusti kormilo repke.Bilicu ne daj se i ne dozvoli da te potkapaju...mi vjerni navijaci smo uz vas i tebe.Ostale ko *e*e.!

AN
Andreeejjj
00:11 19.09.2009.

Ma pravog i jedinog gospodina BILIĆ-a u HRV nogometu, bas svi pljuju i omretaju na svakom koraku! A sto je najgore to su nekadasnji suigraci i djelatnici NSH!!!!! SRAMOTA u nas Hrvata!!!!!!!!!!!