edi gubi takt

Reja isključen i drugo kolo zaredom

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
Reja isključen i drugo kolo zaredom
07.03.2010.
u 19:04
Već drugo kolo zaredom u talijanskom prvenstvu trener nogometaša Lazija Edoardo Reja nije dočekao kraj utakmice na klupi svoje momčadi.
Pogledaj originalni članak

U prošlom je kolu bivši trener Hajduka isključen zbog prigovora u 88. minuti dvoboja Lazija i Fiorentine (1:1), a u nedjelju je put na tribine zaradio već u 68. minuti tijekom gostovanja kod Sampdorije.

Domaći su slavili s 2:1, a devet minuta nakon svoga trenera isključen je i Argentinac Mauro Zarate koji je od suca tražio kaznu za Sampdorijina kapetana Angela Palomba koji ga je netom prije toga faulirao.

Bijesni Reja je nakon utakmice odbio dati izjavu novinarima, pa je to umjesto njega napravio kapetan momčadi Tommaso Rocchi.

- Lako je reći zašto smo danas malo izgubili glavu u određenim trenucima. Što se tiče Zarateova isključenja, nedvojbeno je da je na njemu napravljen prekršaj i teško je u takvim situacijama ostati miran kad ti rezultat ne ide naruku - branio je svoga suigrača Rocchi.

Lazio je nakon 27. kola i dalje na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u najjačem razredu talijanskog nogometa.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.