KARLOVAC - HAJDUK 1:0

Reji pao mrak na oči, Redžepi junak Karlovca

Foto: Kristina Štedul-Fabac
Karlovac Hajduk
Foto: Kristika Štedul-Fabac/VLM
Karlovac Hajduk
Foto: Kristina Štedul-Fabac/VLM
Karlovac Hajduk
Foto: Kristina Štedul-Fabac/VLM
Karlovac Hajduk
Foto: Pixsell
Edoardo Reja
24.10.2009.
u 22:39
Hajduk je ostao bez bodova u Karlovcu, a Torcida ih je ovoga puta počastila sa ''skinite dresove!''.
Pogledaj originalni članak

U svojoj 90. godini NK Karlovac napokon je dočekao i pravi prvoligaški derbi. Dolazak splitskog Hajduka privukao je na Čavlekov stadion oko 5000 gledatelja, koji su burnim pljeskom dočekali svoje ljubimce. Prisjetili su se domaći i povijesti, pa je početni udarac izveo nekadašnji nogometaš Karlovca i dugogodišnji večernjakovac Josip Perković – Pepač, koji je u dosad jedinom službenom susretu, u Kupu davne 1953. godine, postigao pogodak u porazu Karlovca 2:3 od možda i najbolje momčadi tadašnje Jugoslavije.

Velika šansa Sharbinija
Karlovac je u utakmicu ušao otvoreno i već u 2. minuti Lajtman je imao prvu polupriliku. Tada je, međutim, uslijedilo poduže razdoblje vrlo tvrde igre bez ikakvih prilika, što je poprilično utišalo atmosferu, izuzevši, naravno, Gademze i Torcidu.

Tek u 25. minuti prva prava prigoda na susretu. Nakon pomutnje u do tada odličnoj karlovačkoj obrani, Sharbini je izbio sam pred Sunaru koji je izvanredno obranio njegov udarac. Odmah zatim Sunara je pomalo nespretno ispucao loptu, no Skoko je, srećom po domaće, još nespretnije izveo pokušaj lobom.

U 29. minuti za domaće je udarac okušao Pilipović, no iz prevelike daljine da bi ozbiljnije zaprijetio Subašiću. U 36. šok za domaće – ozljeda ključnog veznjaka Vukmana, kojeg je zamijenio Štefančić. Lijepa prilika za goste u 38. minuti, nakon udarca iz kuta Smoje je glavom još jednom zagrijao Sunarine dlanove.

U 40. minuti najbolja prigoda za domaće - izvanredan udarac Štefančića prohujio je malo iznad Hajdukovih vrata. Na odmor se ipak otišlo bez pogodaka, no Karlovčani su pljeskom ispratili domaću momčad za pokazano u prvih 45 minuta.

Reja bacio sve u napad
U poluvremenu utakmice smiješna situacija - ugasili su se refklektori na karlovačkom stadionu! Pet tisuća gledatelja ostalo je u mraku, a popravak je trajao dobrih 15 minuta, pa je utakmica nastavljena s ozbiljnim zakašnjenjem. Kad je konačno nastavljena krenula je uspavanka, borba na sredini terena bez izrazitih prilika. Sve do 71. minute kad je stadion “eksplodirao”! Pamićeva momčad povela je protiv Splićana! Akciju je povukao Bunoza i poslao odličnu loptu u šesnaesterac za Harisa Redžepija koji je ušao u drugom poluvremenu u igru. Mladi Redžepi izbio je sam pred vratara Subašića i smireno mu poslao loptu kroz noge.

Reja je nakon toga sve bacio na napad, ubacio je u igru napadače Ahmada Sharbinija i Paraibu. No, Karlovac se uspio obraniti do kraja utakmice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

RU
Rugovit
00:06 25.10.2009.

Čestitke treneru Pamiću i igračima. Pokazali su da znaju i mogu. Svaka čast. Znao sam da će pobijediti ovakvog Hajduka ali pobijedili bi oni bilo kakvog. Bravo karlovački majstori!

MD
MAD DOG
00:38 25.10.2009.

HAJDUK,HAJDUK HA,HA,HA,HAHAHAHAHAHA

PE
petrovve
00:05 25.10.2009.

Pao mu mrak na oci?kako nece pored takve igre njegove momcadi. Nedugo tako reka je Anas,da ce sustici Dinamo.Samo ako tako Hajduk nastavi ,stici ce Dinamo njih u dvoranskom.