TRANSFER

Rijeka dovela makedonskog reprezentativca Adisa Jahovića

Foto: HNK Rijeka
Rijeka dovela makedonskog reprezentativca Adisa Jahovića
09.06.2014.
u 21:19
- On je napadač kojeg smo dugo vremena pratili i sad nam se ukazala prilika da ga dovedemo - rekao je Ivan Mance.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni klub Rijeka ima novog igrača. Riječ je o napadaču makedonske reprezentacije i donedavnom igračku ukraijnskog prvoligaša Vorskle, Adisu Jahoviću.

Još je prošlog tjedan potpisao za Rijeku, a ugovor je postao pravovaljan nakon današnjeg liječničkog pregleda.

- On je napadač kojeg smo dugo vremena pratili i sad nam se ukazala prilika da ga dovedemo. Sigurno će zaoštriti konkurenciju u našoj momčadi, a on će, uvjeren sam i dokazati da smo povukli pravi potez. Adis je dečko koji ima fenomenalan pristup na svakom treningu i na svakoj utakmici. Igrač je koji ne štedi ni sebe ni protivnika i nadam se da će se svidjeti riječkoj publici – rekao je pomoćnik sportskog direktora HNK Rijeke Ivan Mance.

Sam Jahović prisjetio se i prijateljske utakmice koju je za svoj bivši klub Zurich igrao protiv Rijeke, i koja je završila 0:0.

- Prije svega bi zahvalio Upravi kluba što su mi ukazali povjerenje. Što se tiče ekipe, čak i poznajem neke igrače, jer sam protiv Rijeke već igrao dok sam igrao za Zurich. Završila je 0:0 jer je puno toga za Rijeku obranio sadašnji pomoćnik direktora Ivan Mance.

- Što se tiče samog ugovora za Rijeku mogu reći da sam vrlo sam sretan što sam u Rijeci koja pokazuje da je velik klub i nadam se da ćemo , zajedno samnom, ostvarivati zajedničke ciljeve. U klubu rade profesionalno, ovo je vrlo ozbiljan klub, a pratio sam ih duže vrijeme. Gledao sam i uspjehe u Europi i osvajanje Kupa. Nadam se da ćemo i ove sezone napraviti sličan uspjeh, ako ne i osvajanje naslova prvaka – rekao je Adis Jahović na predstavljanju novinarima u press centru stadiona Kantrida.

>> Benko razmišlja o odlasku iz Kine: Ne pregovaram s Hajdukom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.