nema popusta

Rijeka odbila Hajdukov zahtjev za odgodu utakmice zbog Manchester Citya

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Rijeka odbila Hajdukov zahtjev za odgodu utakmice zbog Manchester Citya
17.02.2023.
u 22:40
Splitski prvoligaš želio je odgoditi ligaški dvoboj kako bi se mogli pripremiti za ogled protiv Engleza
Pogledaj originalni članak

Juniori Hajduka igrat će u osmini finala Lige prvaka protiv engleskog velikana Manchester Citya, susret je na rasporedu 28. veljače ili 1. ožujka, a igra se na Poljudu. Bijeli su uputili zahtjev za odgodom prvenstvene utakmice protiv Rijeke koja se treba odigrati 23. veljače u sklopu 18. kola prve juniorske lige. 

Splićani se žele dobro odmoriti i pripremiti za zahtjevan susret u Ligi prvaka mladih, taj zahtjev su odobrili iz HNS-a, ali Rijeka je poručila kako niti ne pomišlja na odgodu. Mlade nade Hajduka prošle su u osminu finala Lige prvaka mladih tako što su na Poljudu svldali vršnjake iz ukrajinskog Šahtara 1:0.

Pogodak odluke zabio je 15-godišnji stoper Luka Vušković, mlađi brat Marija, koji je pogodio glavom u 82. minuti, a pet minuta kasnije dobio je direktni crveni karton zbog udaranja protivnika u glavu. 

Rijeki se navodno nije svidio scenarij odgode jer bi im poremetio uobičajeni plan rada omladinske škole, svoje očitovanje trebali bi objaviti u subotu. 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DM
drazen.muhvic
23:08 17.02.2023.

Znači u Rijeci se igra 23., a tekma sa Cityem za 5 ili 6 dana? Juniori? Mulci u naponu snage i teško im igrati tekmu poslije tekme sa 4-5 dana odmora između? Ni ja im ne bih dao odgodu. Pa takvi klinci mogu igrati svaki dan bez problema...

VK
vječni krojf
22:48 17.02.2023.

Neki pomislili da Hajduk igra Ligu Prvaka kada se ovako neprofesionalno napiše naslov.