RIJEČANI UOČI DERBIJA

Rijeka protiv Osijeka ima samo jednu pobjedu u 12 HNL susreta

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka je u 22. kolu HNL-a na domaćem terenu svladala Lokomotivu 3:2
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka: Hajduk svladao Rijeku golom u 98. minuti
23.04.2022.
u 14:01
S tih izgubljenih 12 bodova Rijekine šampionske ambicije potpuno su izblijedjele, ali klub s Kvarnera će unatoč toj formi imati ogromnu ulogu u određivanju prvaka Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

U proteklih pet tjedana nije bilo zabavno biti navijač Rijeke. Od kluba koji je bio u borbi za naslov prvaka došli su do statusa velikog favorita za četvrto mjesto. Ovaj posljednji niz bio je uvjerljivo najlošiji otkako je Goran Tomić sjeo na klupu; u pet posljednjih utakmica Rijeka je upisala jednu pobjedu i četiri poraza.

S tih izgubljenih 12 bodova Rijekine šampionske ambicije potpuno su izblijedjele, ali klub s Kvarnera će unatoč toj formi imati ogromnu ulogu u određivanju prvaka Hrvatske. Naime, Tomićeva momčad u preostalih pet kola dva puta igra protiv pretendenata na naslov, danas od 20 sati na Rujevici igra protiv Osijeka, a 8. svibnja će, također kući, igrati protiv splitskog Hajduka. Dinamo se moli da će im Rijeka pripomoći pri obrani naslova tako što će otkinuti bodove njihovim rivalima.

Dok protiv Hajduka recentno imaju respektabilan HNL omjer, protiv Osijeka im u ligaškim utakmicama u posljednje vrijeme i ne ide baš lako. Naime, momčad s Rujevice je u posljednjih 12 utakmica samo jednom slavila protiv Osijeka.

>> Ante Čačić novi trener Dinama:

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.