LP ZA MLADE

Robert Murić izborio jedanaesterac u remiju Barcelone i Ajaxa

Foto: Facebook
Robert Murić izborio jedanaesterac u remiju Barcelone i Ajaxa
21.10.2014.
u 18:22
Završilo je 2:2, s tim da je Ajax vodio 2:0.
Pogledaj originalni članak

Momčadi Barcelone i Ajaxa do 19 godina starosti odigrali su uvertiru u susret onih "pravih" u Ligi prvaka i završilo je 2:2, s time da su kopljanici vodili 2:0 veći dio susreta! Igrao je i naš Robert Murić sve do 69. minute i iznudio jedanaesterac u 33. minuti.

U Ligi prvaka za mlade nije toliko izražena financijska moć koliko je izražen talent tih mladića, pa su utakmice prilično zanimljive. Poznato je i da Ajax ima sjajnu omladinsku školu, baš kao i Barcelona, zbog čega je ovaj sraz bio posebno zanimljiv.

Tako je i bilo, Ajax je već u trećoj minuti preko El Idrissija stigao do vodstva i potom kontrolirao igru, a posebno se isticao Robert Murić, iako fizički nije spreman za svih 90 minuta.

Njegova igra urodila je plodom u 33. minuti, kad ga u kaznenom prostoru ruši Carbonell. Kazneni je udarac pretvorio u vodstvo od 2:0 kapetan Van Bruggen. U tim je trenucima izgledalo kao da je to to, Ajax će pobijediti.

Ali, nesmotrenost Leydera koštala ih je sva tri boda. U 62. minuti dobio je žuti karton i "poludio", protestirao je kod poljskog suca Bartosza Frankowskija i u istoj minuti dobio drugi žuti karton! Nakon toga sve je krenulo lošije za Ajax. Barcelona je pritisnula i uspjelo joj je slomiti otpor. U 73. minuti Enguene zabija za 1:2 i u 79. se Carbonell iskupio za skriveljni jedanaesterac - postavlja konačnih 2:2.

Ajax sad ima pet bodova u tri susreta, baš kao i Barcelona. APOEL i PSG igraju sutra (22. listopad).

>> Robert Murić zabio svoj prvi pogodak za Ajax, ali se i ozlijedio

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar mlijeko
mlijeko
20:07 21.10.2014.

Hoćemo li već jednom vidjeti Murića u Ajaxovom dresu..