POSLJEDICA KIKSA

Kovačić i Brozović nisu dobili slobodan Uskrs, za kaznu trenirali od ranog jutra

Foto: inter.it
Kovačić i Brozović nisu dobili slobodan Uskrs, za kaznu trenirali od ranog jutra
05.04.2015.
u 13:13
Da stvar bude gora za vrijeme utakmice s Parmom, Mancinija je verbalno napao jedan navijač iza klupe rekavši da bi već napredovao s klubom da je u Premier ligi i da radi za veću plaću.
Pogledaj originalni članak

Roberto Mancini pobrinuo se da njegovi igrači ispaštaju na Uskrs nakon što je Inter ponovo podbacio odigravši razočaravajućih 1:1 protiv davljenika Parme na Giuseppe Meazzi. Nerazzurri ni s novim trenerom nikako ne uspijevaju doći do pozitivnih rezultata te trenutno drže deseto mjesto.

Razočaranje je to veliko za Mancinija, koji je u nekoliko navrata najavio pohod na scudetto sljedeće sezone. A koliko je bio frustriran zbog remija, pokazuje to što je poludio na svoje igrače u svlačionici na poluvremenu utakmice. No nije pomoglo.

- Igrali ste kao govna - urlao je trener Intera.

Zbog nepovoljnog ishoda Mancini je igračima uskratio slobodan Uskrs te ih je postrojio na trening u 8.30 ujutro, koji je prošao u tišini i smrknutih lica. Da stvar bude gora za vrijeme utakmice s Parmom, Mancinija je verbalno napao jedan navijač iza klupe rekavši da bi već napredovao s klubom da je u Premier ligi i da radi za veću plaću.

>> Kovačić i Brozović se uklopili u sivilo, Inter nije mogao ni s Parmom

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SV
sven222
16:06 05.04.2015.

novinar bi morao znati da Inter naziva stadion Giuseppe Meazza a ne San Siro...

MA
mamunamegalo
13:36 05.04.2015.

slobodan Uskrs??nije mi jasno kojim pravopisom trešti naslov..užas