IZBORIO SE KOD BIŠĆANA

Rođeni Splićanin srušio Hajduk pa dobio poziv među mlade Vatrene

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Rođeni Splićanin srušio Hajduk pa dobio poziv među mlade Vatrene
Autori Vecernji.hr, Hina
01.11.2021.
u 17:08
Na popisu se našao i mladi igrač Slaven Belupa. Marin Laušić briljirao je u pobjedi Slaven Belupa protiv Hajduka 3:2. Zabio je prvi gol već u 2. minuti susreta, a onda je i asistirao protiv kluba iz svog rodnog grada
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske U21 reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Estonije (Pula, 11. studenoga) i Austrije (Ried im Innkreis, 16. studenoga).

Reprezentacija će se okupiti 8. studenoga u Velikoj Gorici.

“Očekuju nas dvije utakmice tijekom kojih ćemo nastojati zadržati trend pozitivnih rezultata. Ljestvica sugerira da bi susret protiv Estonije trebao biti puno lakši, ali na pobjedu možemo računati samo ako pristup bude na najvišoj razini. Utakmica protiv Austrijanaca će biti puno zahtjevnija, što zbog činjenice da su oni naši izravni konkurenti u skupini, što zbog njihove nedvojbene kvalitete. Očekujem da momčad bude na razini dosadašnjih izdanja u tekućem kvalifikacijskom ciklusu, u tom slučaju možemo računati da ćemo u ovim dvjema utakmicama oplemeniti naše dosadašnje rezultate", rekao je Igor Bišćan.

Na popisu se našao i mladi igrač Slaven Belupa. Marin Laušić briljirao je u pobjedi Slaven Belupa protiv Hajduka 3:2. Zabio je prvi gol već u 2. minuti susreta, a onda je i asistirao protiv kluba iz svog rodnog grada.

– Igrati za reprezentaciju je san svakog nogometaša. Ponosan sam što ću nositi “kockasti dres” i dat ću sve od sebe da opravdam poziv i povjerenje izbornika. Jučer gol, danas poziv… Zaista sam presretan. Veliki je ovo motiv i znak da moram raditi na svakom treningu još bolje – rekao je Laušić za službene stranice kluba.

Prvi poziv dobio je i napadač Istre Dion Drena Beljo.

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Hellas Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Hrvoje Smolčić (Rijeka), David Čolina (Hajduk), Boško Šutalo (Hellas Verona), Josip Šutalo (Dinamo), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Mario Vušković (HSV), Nikola Soldo (Lokomotiva).

Vezni: Luka Sučić (RB Salzburg), Marko Bulat (Dinamo), Jurica Pršir (Gorica), Martin Baturina (Dinamo), Ante Palaversa (Kortrijk), Toni Fruk (Gorica), Marin Laušić (Slaven Belupo).

Napadači: Antonio Marin (Šibenik), Marin Ljubičić (Hajduk), Stipe Biuk (Hajduk), Roko Šimić (RB Salzburg), Dion Drena Beljo (Istra 1961), Lukas Kačavenda (Lokomotiva).

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
21:02 01.11.2021.

Dotle u Hajduku igraju Grci Turci Madzari Albanci , svi samo ne splitska dica , da se nisu ozdlijedili neki ni Biuk i Ljubicic nebi igrali