Trener Liverpoola

Rodgers: Balotelliju ovaj sustav ne odgovara, mora se priviknuti na klupu

Foto: Reuters/PIXSELL
Rodgers: Balotelliju ovaj sustav ne odgovara, mora se priviknuti na klupu
26.12.2014.
u 14:59
Vidjeli ste da Balotelliju ovaj sustav baš i ne odgovara. Bolje se snalazi u šesnaestercu i oko njega. Presing i takav povećani intenzitet igre mu nisu najjača strana
Pogledaj originalni članak

Mario Balotelli nije se baš uklopio u momčad Liverpoola, njegova kupovina nije se pokazala dobrom. Talijanski nogometaš postigao je svega dva pogotka i sve češće sjedi na klupi.

- Mario se mora pomiriti sa činjenicom da je rezerva. Tako će biti sa svakim mojim igračem, nije u pitanju samo on. Svi se moraju podrediti momčadi pa čak i ako to znači da će priliku čekati na klupi, rekao je Brendan Rodgers i dodao:

- Vidjeli ste da Balotelliju ovaj sustav baš i ne odgovara. Bolje se snalazi u šesnaestercu i oko njega. Presing i takav povećani intenzitet igre mu nisu najjača strana. No moram učiniti sve da iz svakog svog igrača izvučem ono najbolje.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.