NOVE GLASINE

Rodgers pronašao zamjenu za Suareza, u Liverpool dovodi Falcaa?!

Foto: Press Association/PIXSELL
Rodgers pronašao zamjenu za Suareza, u Liverpool dovodi Falcaa?!
16.08.2014.
u 10:42
Rodgers sigurno neće odustati, zna koliko je bitno održati obećanje dano tako vjernim navijačima kao što su oni Liverpoolovi.
Pogledaj originalni članak

Trener Liverpoola Brendan Rodgers obećao je navijačima dovođenje napadača svjetske klase, a to obećanje bi mogao ispuniti dovođenje Falcaa!

Sve to čini se s ciljem nadomještanja teško nadomjestivog Luisa Suareza, ali pitanje je kolike su šanse Liverpoola da dovede sjajnog Kolumbijca.

Naime, pokušao je već Real Madrid, ali Monaco ne želi prodati pojačanje dovedeno prošlog ljeta za 60 milijuna eura. Posebno jer je zadnje mjesece bio ozlijeđen i stao je na brojci od 18 postignutih pogodaka. Bez njega sigurno ne mogu biti prvaci jer i s njime se muče, što su potvrdili porazom od Lorienta (1:2) na domaćem terenu u prvom kolu prvenstva.

Ali Rodgers neće sigurno odustati, zna koliko je bitno održati obećanje dano tako vjernim navijačima kao što su oni Liverpoolovi.

>> Manchester City 'zagrizao' i želi kupiti Falcaa prije Reala

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.