razočarani napadač

Rodić: Pogriješio sam s Hajdukom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Rodić: Pogriješio sam s Hajdukom
06.06.2010.
u 09:57
Ivan Rodić na Poljud je došao kao zvijezda, ali je ubrzo odbačen u drugu momčad. Sad se okreće Rijeci,
Pogledaj originalni članak

Naslovnice su vrištale, Šibenik ga je, nakon sezone u kojoj su Zec i on bili najjači napadački tandem lige, nevoljko pustio. Mislio je Ivan Rodić da mu je prije godinu dana ostvaren životni san. Došao je u Hajduk.

Raznorazni interesi

– San je svakog momka iz Splita i okolice da igra za Hajduk. Moj najveći san pretvorio se u najveću moru. Došao sam kao pojačanje, šest mjeseci me Hajduk dovodio, čak sam išao na arbitražu kako bih došao u Poljud. Želio sam igrati i besplatno. A na kraju sam odigrao pet utakmica, dvije u početnoj momčadi, i onda su me eliminirali. Ova mi je godina najgora u životu. Ali, nisam se uplašio za karijeru, trenirao sam iz dana u dan. Suigrači su se čudili kako za mene nema mjesta u momčadi, Skoko mi je kazao da bih dao petnaest golova da igram za prvu momčad – kazao je Rodić.

Zanimljiv mladić, dok priča o Hajduku, u očima mu se vidi razočaranje. S vremenom je shvatio zašto se sve to događa.

– Zato što u Hajduku vladaju raznorazni interesi ljudi koji vode klub. Prebačen sam u drugu momčad bez pravog objašnjenja. Šef struke mi je rekao da je trener Edoardo Reja kazao da se moram preseliti u drugu momčad. Sve je prebacivao na Reju. I ove zime, kad sam se vratio s provjere u Turskoj, Šurjak mi je kazao da će me vratiti, pa opet ništa. Poklepović je bio zadovoljan, gledao me, ali ništa. Valjda su se otvarala mjesta nekim igračima. Ma, gledajte, da u Hajduk dođe Cristiano Ronaldo, ne bi mogao igrati – kazao je Rodić.

Rad s Božinovićem

Čim je prekrižio Hajduk, potpisao je ugovor s Rijekom. I sada Rodić čeka svoj povratak u nogometni život. Svaki dan trenira na Marjanu pod paskom kondicijskog trenera Boška Božinovića. Na padinama Marjana, uz Rodića, pod Božinovićevom paskom za novu sezonu pripremaju se Šibenikovi igrači Goran Blažević i Ivan Fuštar, te Andrija Vuković iz Splita.

– Okrećem se Rijeci. Bit će to dobra godina i za klub i za mene. Rijeka je odavno pokazala da me želi, imao sam ponude iz Turske i Belgije, ali odlučio sam se za Kantridu i nisam pogriješio – zaključuje Rodić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
12:00 06.06.2010.

hehehehehhe ko nudi 10 milijuna$ moze ga odmah imat hehehehehe