ČEKA SE IZVLAČENJE

Roma i Monaco u posljednjoj jakosnoj skupini ždrijeba Lige prvaka

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Roma i Monaco u posljednjoj jakosnoj skupini ždrijeba Lige prvaka
28.08.2014.
u 08:40
Od "manjih" klubova bit će u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu Maribor, APOEL, BATE, Malmo i Ludogorec
Pogledaj originalni članak

Ždrijeb skupina nogometne Lige prvaka, koja starta 16. i 17. rujna, održat će se u 17.45 sati u Grimaldi Forumu u Monacu, a po četiri kluba u "bubnju" imat će Španjolci, Nijemci i Englezi.

To su redom branitelji naslova Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid i Athletic Bilbao, Bayern, Borussia Dortmund, Schalke i Bayer Leverkusen zatim Manchester City, Liverpool, Chelsea i Arsenal.

Od "manjih" klubova bit će u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu Maribor, APOEL, BATE, Malmo i Ludogorec, a zanimljivo je da su u posljednjoj jakosnoj skupini s njima Roma i Monaco.

JAKOSNE SKUPINE:

SKUPINA 1
 
Real Madrid (Špa), Barcelone (Špa), Bayern Munich (Njem), Chelsea (Eng), Benfica (Por), Atletico Madrid (Špa), Arsenal (Eng), Porto (Por)

SKUPINA 2

Schalke 04 (Njem), Borussia Dortmund (Njem), Juventus (Ita), PSG (Fra), Šahtar Donjeck (Ukr), Basel (Švi), Zenit (Rus),
Manchester City (Eng)

SKUPINA 3

Bayer Leverkusen (Njem), Olympiakos (Grč), CSKA Moscou (Rus), Ajax Amsterdam (Niz), Liverpool (Eng), Sporting Portugal (Por), Galatasaray (Tur), Athletic Bilbao (Špa)

SKUPINA 4

Anderlecht (Bel), Roma (Ita), Ludogorec (Bug), Apoel Nikozija (Cip), BATE Borisov (Blr), Maribor (Slo), Monaco (Fra), Malmö (Šve)

>> Arsenal izbacio Bilićev Bešiktaš, Malmö, Bayer i Athletic ušli u LP!

>> Stoper obranio dva penala i uveo Ludogorec u Ligu prvaka!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.