NOVO IME

Ron Jans novi trener Heerenveena

Foto: AFP
Ron Jans novi trener Heerenveena
22.02.2010.
u 13:34
Ron Jans, 51-godišnji nizozemski nogometni stručnjak za kormilom Groningena, od sljedeće će sezone preuzeti trenersku klupu bivšeg kluba Danijela Pranjića, Heerenveena.
Pogledaj originalni članak

Jans je s aktualnim braniteljima pobjednika Nizozemskog kupa potpisao dvogodišnji ugovor te će tako napustiti Groningen u kojem radi od 2002. godine.

- Jans je najbolje rješenje za naš klub. On je trener koji nam najbolje odgovara – rekao je predsjednik Heerenveena Yme Kuiper.

Ranije ovog mjeseca Jan de Jonge odstupio je s trenerske pozicije Heerenveena zbog niza slabih rezultata, nakon četiri mjeseca provedena u klubu. Trenutačno trenersku dužnost obnaša Jan Everse, a klub zauzima 13. mjesto na ljestvici nizozemskog prvenstva sa 26 osvojenih bodova iz 24 utakmice.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.