Pohvalio sunarodnjaka

Ronaldinho: Neymar je moj nasljednik, zaslužuje Zlatnu loptu

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ronaldinho
Foto: DPA/PIXSELL
Ronaldinho
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ronaldinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
Ronaldinho
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ronaldinho
26.12.2015.
u 19:09
- Neymar je bez sumnje moj nasljednik, on je u toj ulozi već godinama. Fantastičan je igrač i predvodit će Brazil još godinama
Pogledaj originalni članak

Ronaldinho je po mnogima najbolji brazilski nogometaš u posljednjem desetljeću, a Neymara još uvijek ne smatraju njegovim nasljednika. Ne pomaže mu ni činjenica da je već zabio 46 golova za Brazil, a ima tek 23 godine, dok je Ronaldinho ukupno postigao 33 gola. No, bivši najbolji nogometaš svijeta pohvalio je mlađeg sunarodnjaka.

- Neymar je bez sumnje moj nasljednik, on je u toj ulozi već godinama. Fantastičan je igrač i predvodit će Brazil još godinama, rekao je Ronaldinho pa prokomentirao njegove šanse za osvajanje Zlatne lopte.

- Nema tu favorita, Messi, Neymar i Ronaldo imali su sjajne sezone i svatko od njih može dobiti nagradu. Tko god da ju dobije, mi moramo reći da je s pravom, zaključio je Ronaldinho.

>>'Messi mi nije ni do koljena, a Neymar nije ni među deset najboljih'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
Veliki Ivica
21:32 26.12.2015.

Nije najbolji ikad jer mu je fokus bio na drugim stvarima, ali je u svoje četiri sezone, u kojima se bavio sportom najbolji svih vremena.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
08:50 27.12.2015.

Daleko je on od tebe i tvog nasljednika... Nije samo znati sutnuti loptu u gol, vec trebas imati srce i igrati nogomet kao ti sa osmijehom... Jer ti i danas igras bolje od mnogih tzv. Zvijezda... Zivio legendo