TEŠKI TRENUCI

Ronaldo i ostali 'odrekli' se suigrača optuženog za silovanje, evo što su mu napravili

Foto: PA/Pixsell
Ronaldo i ostali 'odrekli' se suigrača optuženog za silovanje, evo što su mu napravili
31.01.2022.
u 15:42
Igrači Uniteda prestali su pratiti Greenwooda na društvenim mrežama. Pretpostavlja se da su Cristiano Ronaldo i ostatak društva dobili takav naputak od kluba.
Pogledaj originalni članak

Manchester United jučer je suspendirao Masona Greenwooda (20) nakon optužbi za silovanje, a sada su crveni vragovi izbacili iz prodaje svu njegovu opremu. Tako se u preko službenih klupskih kanala više ne mogu kupiti Greenwoodovi dresovi.

Osim toga, igrači Uniteda prestali su pratiti Greenwooda na društvenim mrežama. Pretpostavlja se da su Cristiano Ronaldo i ostatak društva dobili takav naputak od kluba.

Podsjećamo, btitanska je policija u nedjelju objavila da je uhitila mladog muškarca zbog optužbi za silovanje nakon što su slične optužbe protiv igrača Manchester Uniteda Masona Greenwooda objavljene na Instragramu.  

U priopćenju, policija navodi da je nakon što im je obaviještena da je mlada žena objavila optužbe za "fizičko zlostavljanje" na društvenim mrežama pokrenula istragu u kojoj je mladić u dvadesetim godinama uhićen pod optužbom za silovanje i napad. Stavljen je u pritvor kako bi bio ispitan, dodala je policija ne imenujući igrača.  

Naime, na Instagramu su u nedjelju ujutro objavljeni video snimka, fotografije i glasovna poruka koje iznose tvrdnje o nasilju i silovanju, no ubrzo su izbrisane. Te snimke pokazuju mladu ženu čije je lice obliveno krvlju i koja ima masnice po tijelu uz poruku "svima koji žele znati što Mason Greenwood stvarno radi".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
radolizem
22:45 31.01.2022.

Engleska je postala jedna civilizirana zemlja. Na temelju ove snimke, igrač je završio u zatvoru, a jedan je od najvećih talenata u svijetu. Tyson je odležao 8 godina, a djevojka mu je sama došla u apartman. Michael Phelps koji je osvojio 23 zlatne olimpijske medalje i bio je izbačen iz reprezentacije jer je vozio pod utjecajem alkohola. A kod nas, Petar Bočkaj razvali pola INA benzinske crpke i nikom ništa. Pod utjecajem alkohola. Kod nas je Bočkaj idol mladih. To u Bočkajom ne ide u prilog Osijeku, a ni Dinamu, još manje HNS-u, no mi nismo ni Engleska , ni Amerika.