LIGA PRVAKA

Posrnuli Manchester United strepi čak i pred Grcima

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Posrnuli Manchester United strepi čak i pred Grcima
25.02.2014.
u 08:30
Danas od 18 sati igraju Zenit i Borussia (D), a Olympiacos i Manchester od 20.45. Obje su utakmice na Arenasportu 3.
Pogledaj originalni članak

Posrnuli div Manchester United danas je tako ranjiv da mora drhtati čak i pred Grcima, momčadi od 65 milijuna eura (nasuprot Manchesterovih 380 milijuna), a iz Pireja im prijeti njihov bivši vratar, 36-godišnji Sjeverni Irac Roy Carroll, nadaleko poznati kikser.

Carroll je uvjeren da grčki prvak može napraviti velike probleme Unitedu. Zašto i ne bi u to vjerovao kada su se ove sezone protiv Uniteda osladili West Bromwich Albion, Everton, Newcastle, Swansea, Tottenham i Stoke, kada Moyesova momčad za četvrtim na ljestvici Liverpoolom zaostaje čak 11 bodova. Toliko je, dakle, daleko od Lige prvaka.

Jedina šansa da se u nju opet plasira je da osvoji europski naslov. Ha-ha-ha, hoće na PlayStationu...

– Manchester United je u lošemu razdoblju i mi smo uvjereni da ga možemo eliminirati. Njegovi igrači izgledaju nervozni. Kad god sam ih gledao ove sezone, imao sam osjećaj da će primiti gol. Čudno za Manchester – kazao je Carroll.

Olympiacosu će nedostajati najbolji igrač, Argentinac Javier Saviola, a gostima Nani, Jones i Evans.

>> Vraća se Liga prvaka! Sraz dvije najefikasnije momčadi lige

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
JackRussell
11:31 25.02.2014.

"Jedina šansa da se u nju opet plasira je da osvoji europski naslov. Ha-ha-ha, hoće na PlayStationu..." Čekaj, jel stvarno ovo novinar napisao u tekstu?