ponio se kako su ga obvezali u Rijeci

Rubeša nije izdajnik

Foto: Goran Kovačić
Rubeša nije izdajnik
18.12.2010.
u 18:48
Riječki delegat u Skupštini HNS-a Mario Rubeša je bio nedostupan za komentar o Štimčevim sumnjama kako ga je baš on izdao u glasovanju za predsjednika.
Pogledaj originalni članak

Međutim, Rubeša (ili Peraić, drugi riječki delegat) bili bi izdajnici samo ako bi glasovali za Štimca, jer oni su bili pod obvezom odluke većine Izvršnog odbora njihova ŽNS-a, koji se na sjednici 10. prosinca opredijelio za potporu Vlatku Markoviću.

Iz tog IO dolazi i novi dopredsjednik HNS-a Miroslav Uljan.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DO
don07
18:56 18.12.2010.

a moji riječani. vi bi trebali izgubit još sedam prvenstava da dođete sebi. a tek Osječani i slavonci \"vladar\" hrvatskog nogometa.strašno ste profitirali u ovih 12 godina vladavine .klubovi su vam rapidno narasli.plivate u novcu.svake godine ste u europi.a največa korist vam je ako vam šaban kao zadnjem bokcu plati pripreme klubu.:):):)

DO
don07
19:00 18.12.2010.

nije ovdje problem novinari moji tko je izdajnik?a tko ne?jel tih \"izdajnika\"bilo je više na drugoj strani,s obzirom na 24. glasa štimca.Problem je da je stari fosil nelegalno izabran za predsjednika i da je odlučujući glas dao netko tko nije smio biti na skupštini niti glasati na istoj. To je problem!!!!

LU
Lujo123
19:25 18.12.2010.

Kak se je lepo videlo da je sve to mafija! I ta mafijska banda odlučuje o hrvatskom športu. Fuuuuj - sramota, a kaj dela bajić?! Sve te \"skupštinare\" bi u iole uređenoj zemlji policijoti pobrali na toj njihovoj \"skupštini\" i ravno u Remetinec na pjevanje! Sramota, sramota, sramota!