REPREZENTACIJA

Rudić: Barač i Hinić preskaču Nizozemce, ali na njih računam

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Rudić: Barač i Hinić preskaču Nizozemce, ali na njih računam
06.11.2010.
u 13:14
Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić odredio je jučer 15 igrača za utakmicu Svjetske lige s Nizozemskom koja će se igrati 16. studenoga u Dubrovniku u 17 sati.
Pogledaj originalni članak

U odnosu na sastav europskih prvaka iz Zagreba, u momčadi neće biti Barača, Hinića i Obradovića.

– Barač i Hinić propustit će tu utakmicu, ali na njih se i dalje računa. Obradović ima manjih zdravstvenih problema – objasnio je Rudić, koji će dupine okupiti u ponedjeljak 15. studenoga.

A danas se igraju utakmice trećeg kola regionalne Jadranske lige. Mladost u 18 sati dočekuje Koper i ta bi utakmica mogla biti vrlo zanimljiva, ne samo zbog nedavnog poraza žabaca od Medveščaka. Koprani, koje vodi Veselin Đuho, ove su godine znatno jači (došli su Nastran i Burburan) i u prošlom su kolu zamalo iznenadili Primorac.

Ostali parovi: Budva - POŠK (18), Cattaro - Medveščak (19.30), Primorje - Jadran (S) (20), Mornar - Šibenik (19), Primorac - Jadran (HN) (nedjelja u 19 sati), Jug je slobodan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
Dario--
14:30 06.11.2010.

Mislim da je Barač sa 37 godina dao sve što je mogao dati reprezentaciji,vrijeme je za nove klince prije svih za Ivana Perića kojemu je tek 21 godina!!