Kakav rasplet!

Norveška pobjedom gurnula Hrvatsku u drugi krug, a poslije svi navijali za nas

Foto: EHF EURO
Norveška pobjedom gurnula Hrvatsku u drugi krug, a poslije svi navijali za nas
19.01.2016.
u 19:56
Tim rezultatom možemo i mi biti zadovoljni jer ćemo bez obzira na ishod utakmice s Islandom i mi proći dalje
Pogledaj originalni članak

U trećem kolu skupine B na Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj Norveška je pobijedila Bjelorusiju sa 29:27 i tako potvrdila plasman u drugi krug. No, ono što je nama bilo bitnije, tim rezultatom mogli smo i mi biti zadovoljni jer se već tada znalo da ćemo bez obzira na ishod utakmice s Islandom i mi proći dalje pa smo mogli igrati rasterećenije.

Bjelorusi su nakon podviga i pobjede nad Islandom dobro otvorili i današnji susret pa su tako gotovo cijelo prvo poluvrijeme bili u vodstvu, a imali su čak i priliku odvojiti se na tri razlike. Na odmor su ipak otišli samo s golom prednosti, a u nastavku su, baš kao i protiv Hrvatske, ostali bez snage i Norveška je došla do pobjede. Čak je to bilo i lakše nego što rezultat sugerira jer su imali i pet pogodaka viška.

Zanimljivo, obje reprezentacije poslije su navijale za nas u susretu protiv Islanda. Naime, Norvežanima je to odgovaralo jer su prenijeli četiri boda, a Bjelorusima zbog toga što su i oni prošli, a Island ispao. 

>>Makedonija u posljednjoj sekundi zabila Srbiji i izbacila je s Eura!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

IH
iron.hide.54966
20:23 19.01.2016.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto!

M6
miro 62
07:53 21.01.2016.

Super je ova pobjeda ,samo ne treba biti euforičan.Naime ,Island je i prije utakmice ispao iz svih kombinacija,pa ne čudi njihova loša i neborbena igra.Zato stanimo na loptu i zaželimo našima da se pokažu u pravom svjetlu u drugom krugu,jer ovo do sada nije bilo baš blistavo.A mislim da oni mogu.

RI
Rizlman
22:33 19.01.2016.

Kakvi likovi. Sve bi ja vas ponovo u osnovnu školu i to bi trebala biti prva reforma nove vlade. Kako je to nas Norveška gurnula u drugi krug? Valjda bi bolje bilo da je Bjelorusija pobjedila Norvešku, jer bi tad Norveška ostala na 2 boda kao i Island, ali je Island u međusobnoj utakmici dobio Norvešku, pa bi Island bio treći, Bjelorusija druga a mi prvi, i nosili bi 4 bodu u iduću skupinu.