UNIREA U SPLITU

Rumunjski trener na rubu plača 'pilio naopako'

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Unirea (1)
18.08.2010.
u 19:21
Rumunjska Unirea odradila je trening na Poljudu, Ronny Levy u Split je doveo 21 igrača, dakle sve koje ima na raspolaganju.
Pogledaj originalni članak

Prije treninga Levy je odradio službenu presicu na kojoj je bio pesimističan "do boli", nedostajalo je samo da se rasplače.

 - Naša situacija nije najbolja, stalno smo u silaznoj putanji. Nakon utakmica s Hajdukom odlaze nam tri-četiri igrača, odlazim i ja, tako sam dogovorio s predsjednikom. Stvarno je loša situacija. A Hajduk sam gledao protiv Dinama, tih 3:0 je veliko upozorenje za nas - kazao je Levy.

Sve što je govorio bilo je upućeno o teškom stanju u njegovoj ekipi.

 - Nekada smo znali imati i dvadeset utakmica u nizu bez poraza, a sada smo izgubili dvije utakmice od slabih rumunjskih momčadi - jadao se Levy.

Pokazao je pesimizam kakav je rijetko viđen. Toliko je kukao i plakao da se sasvim logičnim postavlja pitanje zbog čega je uopće dolazio u Split.

- Inače nisam pesimist, ali sada jesam zbog ove naše situacije. I moram raščistiti jednu stvar, prolaz moje momčadi u skupinu Europske lige ne bi riješio naše probleme. Dobili bismo nešto novaca, ali odlazaka će biti - kazao je Levy.

Pravu istinu otkrio je kada je preskočio odgovor o tome hoće li možda ostati na klupi prođe li Unirea preko Hajduka.

 - Nemojmo o tome - odgovorio je s plačnim izrazom lica.

Na kraju je stiglo i pitanje o tome je li se Unirea već predala.

 - Nogomet je moj život, uvijek se nadam pobjedi - kazao je Levy.

Nije nas uvjerio da je Unirea "mrtva". Premda se silno upinjao.

 - Recite, jeste li vidjeli nekog od rumunjskih novinara. Nema ih. Zar vam i to dovoljno ne govori - zaključio je Levy.

Njegovom pesimizmu malo tko je povjerovao, Levy se detaljno pripremio za Hajduk. Zna sve o ozračju koje čeka igrače i njega, zna da Hajduk nema klasičnog "killera" u napadu... Sve zna. Bez obzira što je želio ostaviti silni dojam da je Unirea već ispala. Mogao je prevariti tek sebe.

Trening njegove momčadi odgledao je Hajdukov sportski direktor Ivica Kalinić. Nije ništa komentirao, tek je znakovito rekao:

 - Vidite da su došli svi igrači.

Inače, izraelski trener podsjetio je na to da je u Maccabiju Haifa trenirao Giovannija Rossu, a u hotelu Atrium susreo s Nenadom Pralijom.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KA
karambita
20:44 18.08.2010.

Opet hrvatsko prebrojavanje krvnih zrnaca....dno dna,pa do kad vise...nema dana a da se ne spomenu srbi, zidovi, romi, muslimani.....u tri p.majcine....bolest kojoj nema lijeka

LI
list68
09:30 19.08.2010.

Opet ovaj \"cluesblues\" želi nešto komentirati, ali nije siguran ni kako se zove, a kamoli da nekome nešto komentira.

OB
-obrisani-
20:09 18.08.2010.

ajde ti vjeruj židov trener rumunjskim romima