NIMALO UGODNO

Rusi ostali bez prvotimca uoči Hrvatske! Morat će se "krpati" na osjetljivoj poziciji

Foto: Alexander Demianchuk
Russian national team trains ahead of 2022 World Cup qualifying football match against Cyprus
Foto: Han Yan
(SP)BRITAIN-LONDON-FOOTBALL-UEFA EURO 2020-GROUP D-ENG VS CRO
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija
12.11.2021.
u 22:09
Ruski izbornik nije u nimalo lakoj situaciji dok Zlatko Dalić iz poprilično komforne situacije slaže udarni sastav za bitnu utakmicu.
Pogledaj originalni članak

Izbornik ruske nogometne reprezentacije Valerij Karpin ostavlja dojam potpuno mirne osobe uoči odlučujuće utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., koja će se odigrati na Poljudu u nedjelju 14.11. od 15 sati, ali nakon posljednjeg problema sasvim sigurno nije miran. Koliko god glumio da jest...

>>> Provjerite kroz KVIZ znanje o utakmicama Hrvatske na Poljudu

Naime, zbog ozljede u utakmici s Ciprom (6:0) ostao je bez prvotimca Sergeja Terehova (31), lijevog beka i prvotimca u posljednje dvije utakmice. Možda se to ne čini tako strašno jer nije zvučno ime, igra za Sochi i ta dva susreta u kojima je startao jedina su mu u reprezentatinom dresu. Ali...

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija

Karpin ima samo jedno rješenje za lijevog beka i to je Zenitov Danil Krugovoj (23), mladić bez ijednog nastupa za rusku A vrstu. I tako neiskusan, ulazi u najbitnijoj utakmici Rusije od one protiv Hrvatske u četvrtfinalu SP-a prije tri godine. Nimalo zahvalna situacija!

Stoga, moguće da će se Karpin odlučiti na lijevog beka postaviti stopera Vjačeslava Karavajeva (26), također iz Zenita. Inače igra stopera, po potrebi i desnog beka, a u prvom susretu kvalifikacija s Hrvatskom (0:0) bio je na lijevom beku.

Dakle, ruski izbornik nije u nimalo lakoj situaciji dok Zlatko Dalić iz poprilično komforne situacije slaže udarni sastav za bitnu utakmicu. I, sasvim sigurno, ima ubojit plan, kao protiv Malte.

Koja je primila sedam golova i sve ih možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
23:07 12.11.2021.

U tako kratkom tekstu 5 puta pojavljuje se bek, a branič niti jednom.