SPORNE IZJAVE

Rusi zbog Plenkovića otkazali utakmicu s Hrvatskom?!

Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Plenković i Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
prijem kod plenkovića
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Andrej Plenković i Angela Merkel
23.12.2016.
u 00:00
Razlog je navodno sporna izjava Andreja Plenkovića u Ukrajini, kada je Ruse nazvao agresorom u toj zemlji
Pogledaj originalni članak

Zanimljivo je zazvučala informacija da je ruski nogometni savez otkazao pregovore s HNS-om oko utakmice dviju reprezentacija koja se trebala odigrati u ožujku sljedeće godine. 

Razlog je navodno sporna izjava Andreja Plenkovića u Ukrajini kada je Ruse nazvao agresorom u toj zemlji. Informaciju je donio RTL. Druga pak strana priče kaže da je utakmica otkazana i prije Plenkovićeva spornog istupa

Rusi su, po toj verziji, odustali od Hrvatske i odabrali Belgiju koja im je zanimljivija.

Iz HNS-a nisu odgovarali na pozive i upite

>> Evo kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zaobišla Šukera!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

Avatar TAJSAM
TAJSAM
00:23 23.12.2016.

Neka su otkazali, kome je žao. Što mi dobijamo sa tom utakmicom. A kad je bivši predsjednik Josipović kazao u Izraelu da Hrvati nose ustašku zmiju u njedrima onda su mu pljeskali svi njegovi prijatelji a to su prijatelji jugoslavije koji su danonočno radili protiv Hrvatske i Hrvata. Onda novinari nisu pisali protiv Josipovića več su sa njim slavili tu izjavu. Četnici u Hrvatskoj i danas pričaju o ustaškim zmijama a vidim da nas Izrael voli i poštuje kao malo zemalja na svijetu jel oni znaju istinu da smo zaista dobar i miroljubiv narod. Pozdrav dobrim ljudima

PI
pinkec
05:05 23.12.2016.

Dosta je bilo ucjena, ma makar one bile i od Rusa! A ako je utakmica bila već otkazana prije posjete Ukrajini, onda je ovaj list prljavi muljator!

Avatar Slobodni
Slobodni
00:31 23.12.2016.

Otkaz je samo dokaz da je u Rusiji komunistička diktarura kad se i nogomet čak koristi u političke svrhe! Inače zaboli nas za otkaz, kome treba u HR utakmica sa Rusima, neka idu igrati kod Srba!