Ozljede nisu problem

Sammir će biti brzo spreman, do susreta s Ajaxom

Foto: 'Danijel Kasap/PIXSELL'
Sammir će biti brzo spreman, do susreta s Ajaxom
02.10.2011.
u 20:12
Mateo Kovačić: Malo sam narastao i fizički se mogu nositi i s igračima u Ligi prvaka.
Pogledaj originalni članak

Sammir, Adrian Calello i Mateo Kovačić osjetili su probleme uoči i tijekom utakmice sa Šibenikom. Calella je uhvatio grč, Sammir je pak bio rano zamijenjen zbog udarca u tetivu gležanja, onu koja ga je mučila.

- Mislim da će biti sve u redu, da nije ništa strašno - kazao je Sammirov menadžer Božo Slišković.

- Znat ćemo tek u utorak, ali mislim da neće biti većih problema. Bude li ga i tada boljelo, morat će malo mirovati, ali vjerujem da nije ozbiljno, nije ništa puklo. Ne očekujemo probleme ni s njim ni s Calellom - kazao je dr Saša Janković.

Još je više sve u redu i s Mateom Kovačićem.

- Dobio sam udarac, nemam problema - kazao je na okupljanju mlade reprezentacije Mateo Kovačić, ne baš zadovoljan partijom plavih protiv Šibenika.

- Nije bilo kako smo željeli. Oni su igrali dobar bunker, bili su vrlo živi. Važno je da smo dobili i zadržali prednost - veli Kova koji je ponovno bio kapetan.

- Super je osjećaj, hvala šefu, ponosan sam.

Iskusio je i HNL, ali i 'velike' dečke u Europi.

- Super je igrati protiv takvih igrača, pogotovu s Realom. To smo jako dobro odigrali, OK, ne treba slaviti poraz, ali smo stvarno bili dobri. Lyon igra čvršće, ali ni mi nismo bili tako dobri.

Ostatak teksta pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CI
cimby
10:32 04.10.2011.

9 MJESECI USPJEŠNE BORBE S KLADIONICOM I 23 000 KUNA PROFITA S PROSJEČNIM ULOGOM OD 350 KN PO LISTIĆU. SAVJET: IZBJEGAVAJTE NOGOMET DO PROLJEĆA JER TEK SAD NASTUPAJU IZNENAĐENJA nesiguran1x2 . bloger . hr (pišem odvojeno link jer ga ne želi primiti a vi ga upišite spojeno). Navratite, imate arhivu lijevo od svih 9 mjeseci i tekuću statistiku. Ne nasjedajte na dojave i tzv. sigurne parove jer to nećete naći na internetu i bezveze gubite lovu. Mail: maneken1x2 @ gmail . com