FACEBOOK PORUKA

Sammir zahvalio Štimcu: Kvaliteta se ne mjeri tijekom slobodnih dana

Foto: PIXSELL
Sammir zahvalio Štimcu: Kvaliteta se ne mjeri tijekom slobodnih dana
07.03.2013.
u 16:38
– Kvaliteta se ne mjeri tijekom slobodnih dana već onim što se daje za klub, reprezentaciju i navijače – smatra Sammir
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Igor Štimac objavio popis na kojem se našlo mjesta za Sammira, Brazilac mu je ekspresno zahvalio.

– Ponovno sam sretan jer me izbornik Igor Štimac pozvao u nacionalnu vrstu za jednu od najvažnijih kvalifikacijskih utakmica za Hrvatsku i Hrvate. Izbornik mi je ukazao povjerenje jer zna da se kvaliteta sportaša ne mjeri tijekom slobodnih dana već onim što on daje za klub, reprezentaciju i navijače na terenu. Hvala, IZBORNIČE! – poručio je Sammir na Facebook-profilu.

Podsjetimo, Sammira je prije tri dana policija u 3.40 u noći uhvatila s 0,76 promila za upravljačem vozila. No, osim prekršajne prijave neće imati drugih posljedica. Iz Dinama su poručili da se to dogodilo u igračevo slobodno vrijeme, a na novi nestašluk zažmirio je i izbornik.

– Sammir? Najlakše je prekrižiti nekoga. Za mene je mjerilo samo teren... A njegov slučaj nije mjerljiv s onim Bendtnera i onog hokejaša – rekao je Štimac jutros.

>>Sammir opet pio, u 3.40 sati uhvatila 
ga policija s 0,76 promila

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

VU
vucko
19:07 07.03.2013.

Opet zelite biti vrlo pametni ! Zar ste zaboravili da smo jos prije par godina imali zakon do 0,8 promila,ali su ga poostrili jer se kod nas puno vozi sa alkoholom na volanu !"

ZO
zoca
17:11 07.03.2013.

Sammir bi trebao da bude joker na utakmici jer njega ne opterecuje nacionalni naboj niti vaznost i specificnost susreta protiv Srbije ,znaci hladna glava treba i misli mda ce bas upravo on odluciti tekmu

OB
-obrisani-
17:59 07.03.2013.

'Najlakše bi bilo prekrižiti Sammira!' Stimac– Zašto su se nadali? Jer su čekali i javljali gdje će proći? >>> Izgleda da je neki novinarcic pratio Sammira i javljao policiji gdje je ,da bi mogao napisati clanak.... Ako je ovo ,sto Stimac tvrdi isina ,onda je to stvarno zalosno.